Actualitate

Ambient, de 17 ani alãturi de Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Sibiu, 8 iunie 2010 – Ambient a fost şi anul acesta partener principal al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, la cea de-a XVII-a ediţie.

Pe lângă sprijinul moral şi financiar acordat festivalului, Ambient a pus la dispoziţie şi un spaţiu atipic desfăşurării spectacolelor de teatru. Pe durata celor 10 zile de festival, magazinul Ambient din Sibiu s-a transformat într-o adevărată sală de spectacole, găzduind trupe internaţionale de teatru, dans şi muzică, precum “Banda del Surdo” (Spania), Fanfara de la Cozmeşti sau „The Flying Buttresses” (Marea Britanie). Clienţii magazinului au fost astfel expuşi la spectacole experimentale, create special pentru spaţii nonconformiste, care ies din tiparul clasic al sălilor de teatru.

“Sprijinim acest festival, pentru că Ambient şi-a asumat, încă de la înfiinţare, misiunea de a sprijini comunităţile din care facem parte, implicându-ne activ în viaţa lor.

Am hotărât să rămânem implicaţi în Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu şi în acest an, unul dificil pentru toată lumea, în primul rând, pentru că noi credem în relaţiile construite pe termen lung. Apoi, pentru că este vorba de o investiţie în viitorul comunităţii. Considerăm că este datoria noastră să facem acest lucru şi vom continua şi în următorii ani”, a declarat Ioan Ciolan, directorul general Ambient.

Alături de echipa Ambient din Sibiu au fost prezenţi şi membri ai celorlalte echipe din reţeaua Ambient, precum şi parteneri, festivalul transformându-se într-un prilej de a petrece timp împreună şi de a consolida relaţiile de colaborare.

Invitaţii au luat parte la o întâlnire informală, alături de echipa managerială Ambient, precum şi de nume sonore din viaţa politică şi culturală a Sibiului, respectiv primarul Klaus Johannis şi Constantin Chiriac, directorul artistic al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

„Ambient, în calitate de partener principal al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, ne-a oferit ocazia unică de a petrece clipe de magie alături de familie, colegi, clienţi, ne-a dat posibilitatea să ne descreţim frunţile şi nu în ultimul rând, ne-a facut mândri să putem spune tuturor, că Ambient suntem fiecare dintre noi“, a declarat directorul magazinului Ambient din Deva, Simona Rus (foto).

Despre Ambient

Ambient SA este o companie românească 100%, cu sediul la Sibiu, activă din 1993, în domeniul comercializării materialelor de construcţii şi amenajare. Cele 14 magazine Ambient acoperă Transilvania, Banat şi Vâlcea. Mai multe detalii puteţi găsi vizitând site-ul companiei: www.ambient.ro.

4 comentarii la „Ambient, de 17 ani alãturi de Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

  • domnisoara din foto este doamna si intr-adevar este foarte frumoasa

  • Bai fratilor,voi cred ca sunteti orbi,confundati frumusetea cu simpatia !!!
    Fata asta arata a neam de gnomi :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura