Ambasadorul SUA este aşteptat la Straja

11 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti, este aşteptat în acest weekend să efectueze o vizită în Staţiunea Straja din municipiul Lupeni. Oficialul american ar urma să asiste la competiţia de ciclism montan derulată în staţiunea din Valea Jiului, ca mai apoi să viziteze şi ale regiuni ale judeţului. Hans Klemm se află la final de mandat, acesta urmând să fie înlocuit efectiv din funcţie în luna decembrie a acestui an.

Oficialul american ar urma să fie prezent la startul Straja MTB Enduro, o competiţie desfăşurată într-un format tip raliu care cuprinde şase probe speciale, cronometrate. La start sunt aşteptaţi 120 de sportivi, întrecerea având loc în zilele de 13-14 octombrie a.c. Straja MTB Enduro reprezintă cea de-a patra etapă din Campionatul Naţional de Enduro şi este prima competiţie prin care vor fi valorificate traseele de ciclism montan amenajate în Staţiunea Straja. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 12.10.2018

Bogdan Sever, fost şef al Gărzii de Mediu Hunedoara Pentru că a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara la un an...

Bulina albă, 12.10.2018

Anamaria Gherghel, jucătoare de fotbal-tenis la Comexim R Lupeni Pentru că la recentele campionate naţionale a cucerit mai multe titluri...

Gura lumii, 12.10.2018

Vorbesc gurile rele prin târg că un personaj cu caschetă a ajuns să bată pe la mai multe uşi, pentru...

Închide