Politica si administratie

Amânări peste amânări la licitaţia pentru drumul judeţean Hunedoara- Călan

Cei de la Consiliul Judeţean care se ocupă de licitaţii par să doarmă la serviciu. Nu de alta, dar se chinuie cu licitaţia de modernizare a DJ 687 Hunedoara-Călan de luni bune.

După ce Biroul de presă al instituţiei a anunţat de două săptămâni că va fi cunoscut câştigătorul licitaţiei pentru această investiţie, nu s-a întâmplat aşa. Din nou, Departamentul care se ocupă cu achiziţiile a răspuns că nu au dat verdictul în acest caz. ”Achiziţia serviciilor de proiectare şi execuţie aferente proiectului «Modernizare DJ 687 Sântuhalm – Hunedoara – Călan, tronsonul Hunedoara-Călan (km 13+050 – 22+791)» se află, în continuare, în faza de evaluare tehnică a ofertelor. A mai fost solicitată o clarificare de la unul dintre ofertanţi. În cursul săptămânii viitoare, după întocmirea raportului de către comisie, dacă nu mai este nevoie de clarificări suplimentare sau nu apar contestaţii, se va cunoaşte câştigătorul licitaţiei”, se arată în răspunsul celor de la CJ Hunedoara. (S.Popa)

2 comentarii la „Amânări peste amânări la licitaţia pentru drumul judeţean Hunedoara- Călan

  • Mai Sorina Popa, mergi tu si fa evaluarea, pe semnatura ta!
    Ca esti mai treaza si mai meseriasa!
    Ce mai bagati voi presiuni politice in ziarul asta!
    Nistoras tractoras sau Bobo te-a pus sa scrii?

  • Rugam Consiliul Judetean Hunedoara (Bobora – Andronache , … oameni lui Laurentiu Nistor) sa asfalteze drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , … valea jiului a votat tot timpul 28 de ani cu PSD .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura