Actualitate

Am ajuns să o vedem și pe asta! A luat pistolul cu el la școală

Un pistol cu gaz şi nouă proiectile tip bilă au fost descoperite, luni, asupra unui elev de 17 ani, în timpul unei razii efectuate de poliţişti la un liceu din municipiul Lupeni, a informat IPJ Hunedoara.

Pentru întreținere
„Ca urmare a efectuării unei razii în municipiul Lupeni, poliţiştii Biroului Ordine Publică au identificat, într-o sală de clasă a unui liceu, un elev în vârstă de 17 ani, care deţinea (în bancă, mas­cat sub cărţi) un pistol cu gaz şi nouă proiectile tip bilă. Acesta a declarat a introdus pistolul în sala de clasă în­tru­cât intenţiona ca, după orele de curs, să îl ducă unei persoane pentru a efectua o lucrare de întreţinere”, a precizat sur­sa citată.
Pistolul a fost ridicat de poliţişti şi urmează să fie expertizat de către spe­cialiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Hunedoara. În funcţie de concluzii vor fi luate mă­surile legale.
Din primele date, cel mai probabil, este vorba despre o armă neletală, ne­supusă autorizării, se arată într-un co­municat al IPJ Hunedoara.
IPJ mai arată că la liceul din Lupeni ultima activitate preventivă organizată de poliţişti pe linia prevenirii faptelor antisociale a avut loc pe data de 7 martie. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura