Alţi inconştienţi prinşi băuţi şi fără permis la volan

16 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

În fiecare weekend poliţiştii rutieri din judeţ, depistază destui inconştienţi care se urcă la volanul maşinilor şi pleacă la plimbare, deşi sunt sub influenţa alcoolului şi nici n-au dreptul de a conduce, având permisul suspendat sau nefiind posesorii unui asemenea document.
Avea permisul suspendat pentru abateri, iar maşina pe care o conducea avea inspec­ţia tehnică periodică şi asigurarea obligatorie expirate, dar aceste aspecte nu l-au oprit să iasă la plimbare pe drumurile publice. Un alt şofer, care l-a văzut că rulează în zig-zag, a alertat poliţia.
„Autoturismul în cauză a fost oprit în trafic de către poliţişti, pe strada Tudor Vladimirescu, iar la volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din oraşul Uricani. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv: 0,42 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, a informat IPJ Hunedoara. Pe lângă amendă, individul este cercetat penal.
Un alt şofer fără permis a fost descoperit în trafic, pe raza oraşului Aninoasa. Băr­batul de 48 de ani, din municipiul Vulcan, conducea pe DN66A o autoutilitară care nu avea poliţă de asigurare validă, iar dreptul de a conduce îi era suspendat pentru aba­teri la regimul rutier.
Poliţiştii rutieri au efectuat verificări şi în Ţara Haţegului, unde au descoperit alţi doi şoferi în neregulă şi le-au făcut dosare pe­nale. Astfel, un bărbat de 42 de ani, din mu­nicipiul Hunedoara, a fost testat cu apa­ratul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat şi nu avea permis de conducere.
Al doilea caz este cel al unui bărbat 52 de ani, din comuna Răchitova, care con­du­cea un autoturism pe DC 83, între loca­lităţile Reea şi Păclişa. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concen­traţie de 0,44 mg/l, alcool pur în aerul expirat. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Concedierile la Primăria Deva suspendate de instanţă

Adriana Năstase Reorganizarea activităţii Primăriei Deva se amână! Asta, după ce câţiva dintre cei care au primit preavize, au atacat...

Geoagiu Băi a rămas fără nici o farmacie

Adriana Năstase Mai mulţi cetăţeni din oraşul Geoagiu au sunat la redacţia noastră, pentru a-şi spune păsul în legătură cu...

Mărtinești, comuna în care lemnul de foc s-a livrat încă din vară

Magdalena Şerban Pe principiul zicalei care spune să-ţi faci vara sanie şi iarna căruţă, conducerea admini­s­tra­ţiei publice din Mărtineşti a...

Închide