Alţi inconştienţi prinşi băuţi la volanul maşinilor

4 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat de 38 de ani, din Petroşani, a distrus o maşină parcată pe o stradă din municipiu. Deşi drumul era liber, individul a acroşat un autoturism parcat şi l-a avariat.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat şi din ce cauză şoferul nu a avut loc pe drum.”Bărbatul care a produs tamponarea a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,83 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, a precizat IPJ Hunedoara. Şoferul băut este cercetat penal şi va suporta costurile cu reparaţia autoturismului avariat.
La Petrila, poliţiştii au prins un alt petroşănean de 45 de ani care conducea prin localitate deşi nu avea permis. În plus, individul, după testarea cu aparatul alcooltest, avea o valoare de 0,42 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Un alt şofer băut a fost prins de poliţiştii din Brad împreună cu cei din Crişcior. Aceştia au derulat o acţiune şi l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din comuna Crişcior, care a condus un autoturism cu o alcoolemie de 0,83 mg/l, alcool pur în aerul expirat, iar un alt şofer băut a fost prins la Sântandrei. Bărbatul în vârstă de 50 de ani avea o alcoolemie 0,52 mg/l, în aerul expirat. Şi în cazul acestora poliţiştii au întocmit dosare penale. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A ajuns în arest, după ce s-a jucat cu focul

Un individ a încercat să dea foc unei anexe gospodăreşti, dar a fost oprit la timp de săteni. Apucase să...

Încă un drogat prins de jandarmi

Individul voia să intre cu droguri într-un centru de carantină. Pe lângă consum, s-ar ocupa şi cu trafic, iar când...

Repere medicale. Măsuri de prevenire împotriva răspândirii COVID-19

Noul Coronavirus COVID-19 este un virus respirator care se transmite în timpul unui contact apropiat, prin picături respiratorii (formate ca...

Închide