Alti 3 candidați au vrut să fraudeze Bacul

Ieri, 18 august, s-a desfășurat proba la ale­gere a profilului și specializării din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea august-sep­tembrie 2021. Rata de participare a fost de 78,43 la sută, informează cei de la Inspec­to­ratul Școlar Județean.
Astfel, dintre cei 422 de candidaţi înscrişi pen­tru susţinerea testului scris în județul Hu­ne­doara, s-au prezentat 331 de candidaţi care au sus­ținut proba la alegere a profilului și spe­cia­li­zării, la una dintre cele 8 discipline (Biologie – 159, Chimie – 12, Fizică – 7, Geografie – 135, In­for­matică – 3, Logică şi argumentare -7, Socio­lo­gie – 3 şi Psihologie – 2).
Un număr de 91 de candidaţi au absentat, iar pen­tru tentativă de fraudă au fost eliminați 3 candidați. Aceștia nu vor mai avea dreptul de a par­ticipa la următoarele două sesiuni ale exa­me­nului de Bacalaureat. Astăzi are loc ultima probă scrisă din această sesiune, proba la Limba și literatura maternă.
Primele rezultate vor fi afișate în data de 31 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi comunicate vineri, 3 septembrie. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.