Alte dezertãri din PDL?

Sorina Popa

Se pare că social-democraţii hunedoreni nu se opresc cu achiziţia de primari de la Putere. La fel, şi liberalii, care lucrează pentru a intra în campania electorală cu un număr cât mai mare de edili. Este un fel de competiţie, între PSD şi PNL, care reuşeşte să ia mai mulţi primari până în iunie.

„Organizaţia nu se destabilizează”
Astfel, după succesul înregistrat la Vulcan, unde atât primarul, cât şi viceprimarul, dar şi aproape toată organizaţia PDL din municipiu au anunţat că se vor înscrie în PSD în iunie, următorul edil şef care va semna pentru partidul cu trei trandafiri va fi cel al comunei Rapoltu Mare, Octavian Roman (foto).
Contactat, primarul din Rapoltu Mare nu a vrut să comenteze subiectul. Întrebat dacă prin plecările unor primari PDL, organizaţia judeţeană a PDL riscă să se destabilizeze, liderul democrat-liberalilor hunedoreni, Dorin Gligor, a declarat că „nici dacă plec eu, nu se pune problema unei destabilizări a organizaţiei”.
„Este regretabil că primarul şi viceprimarul din Vulcan au decis să părăsească partidul. Dar, viaţa merge mai departe. Mă bucur, însă, că locuitorii Vulcanului au beneficiat de investiţiile realizate în municipiu. Se vorbeşte şi despre primarul din Petrila, că va lăsa în urmă PDL. Nu este însă adevărat. Ofertele care i-au fost făcute acestuia nu sunt de acceptat. În ceea ce-l priveşte pe primarul de la Rapoltu Mare, nu cred că pleacă nici el din partid”, a declarat Dorin Gligor.

6 comentarii la „Alte dezertãri din PDL?

 • 4 aprilie 2012 la 8:07
  Legătură permanentă

  care PDL? ala care ti-a taiat salariile si pensiile? de ce nu au taiat de la ei, de ce au pus tunurile pe populatie? de ce nu au gasit solutii de iesire din criza incepand cu propriile lor bugete si buzunare, asa cum au facut altii in lume?
  domnu roman, pacat de dvs, ca erati un om cumsecade, va dati in barca pesedeului…a vanzatorilor de tara?

 • 4 aprilie 2012 la 8:33
  Legătură permanentă

  Domnule primar eu care sunt din comuna Rapolt ,consider ca faceti o greseala daca va inhaitati cu securistul Mircea Molot, ce mai vrea si asta sa cumpere si toate satele din comuna noastra? Va pierde sefia de la consiliul judetean ,toti stiu ca este un bandit.

 • 4 aprilie 2012 la 9:45
  Legătură permanentă

  Aceste racolari sunt facute de Mircea Molot care crede ca daca are primari lumea va vota cu el ,noi votam primarul nostru dar la judet nu votam cu Molot, votam cu Mircia Muntean.

 • 5 aprilie 2012 la 9:12
  Legătură permanentă

  Pentru toti cretinii care insista cu taierile de pensii si salarii:
  ce mama dracului toti sunteti sau ati fost functiuonari publici?
  Mai si lucrati dracului in constructii, agricultura si alte firme private de prestari servicii.
  Si cei care sunt plecati in afara, la munca, lucreaza tot in astfel de domenii nu pe la birou!!!!

 • 5 aprilie 2012 la 21:24
  Legătură permanentă

  Dar ce ai vrea draga Ioana sa-i laude. Unde sa lucreze ca Pogea cu forfetarul lui a inchis zeci de mii de firme, iar dupa aceea au vazut ca au gresit si l-au scos. In ultimii 4 ani toti romanii au fost cobaii alora pe care-i admiri, chiar si tu. Unii si-au dat seama( adica marea majoritate din tara asta) altii nu ( adica tu si valea jiului).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.