Alt antrenor, aceleaşi „boli”

11 x 2 fc hdCiprian Marinuţ

Cu nou instalatul Adrian Iencsi la timonă, FC Hunedoara a suferit în meciul cu Metalurgistul Cugir exact de aceleaşi „boli” care au dus la eşecul halucinant din partida cu Măgura Cisnădie care a declanşat demiterea experimentatului Victor Roşca. „Alb-albaştrii” au condus sâmbătă, acasă, cu 2-0 şi au pierdut cu 2-3, la fel ca în duelul cu sibienii în care au fost învinşi cu 3-4, după ce au avut avantaj de 2-0 la pauză.

Doliu naţional, huiduieli locale
Partida a început cu momentul de reculegere impus de Federaţia Română de Fotbal în urma doliului naţional şi s-a încheiat cu huiduielile celor 500 de spectatori la adresa favoriţilor. Între aceste două momente, suporterii gazdelor au trăit bucuria celor două goluri „clasice” pentru FC Hunedoara în prima repriză şi au suferit din cauza declinului echipei lor în repriza secundă. Tonul la show l-a dat liderul şi golgheterul echipei Bogdan Bozian. Atacantul venit în această vară a deschis scorul, în minutul cinci, cu o torpilă de la 22-23 de metri care l-a surprins pe portarul advers, Tiuţ. Hunedorenii au „desenat” în continuare frumos în jumătatea adversă, ia Iulian Tecsi, al doilea marcator al echipei, a majorat diferenţa în minutul 33, scor 2-0.

Blestemul scorului de 2-0
Cunoscut ca „scor periculos” în fotbal, rezultatul de 2-0 pare a deveni un fel de „blestem” pentru echipa de pe Cerna. Aproape instantaneu, după ce au scris pe tabelă 2-0, hunedorenii au intrat parcă într-o stare de „hipnoză” şi au comis gafă după gafă. Metalurgistul a profitat de „boala” adversarilor, iar Gheorghe Goşa (min. 38) a tras alarma, marcând pentru 2-1, scor cu care s-a intrat la pauză. Întâlnirea cu tehnicianul Adrian Iencsi la vestiare a limpezit o idee jocul alb-albaştrilor, însă eliminarea suferită de Bogdan Piko, de la Metalurgistul Cugir, în primele minute ale reprizei secunde, pentru al doilea cartonaş galben, a bulversat din nou jocul hunedorenilor. Cu om în plus pe teren şi cu avantaj minim, FC Hunedoara s-a aruncat în atac, încercând să majoreze scorul. Din păcate, „alb-albaştrii” au irosit ocazii mari din toate poziţiile, iar ratările s-au răzbunat. Fostul jucător al hunedorenilor, Ionuţ Radu, a restabilit egalitatea în minutul 67, după ce a scăpat singur printre fundaşii centrali, iar Adrian Cîrstean a dat lovitura cu un gol în minutul 88, după o fază la indigo cu cea de la golul egalizator.  La finalul 2-3, jucătorii echipei FC Hunedoara s-au prăbuşit pe teren, fără a înţelege cum au pierdut încă o dată după ce au condus cu 2-0.

Au picat fizic şi psihic la golul doi
Antrenorul Iulian Tecsi a afirmat că echipa a acuzat şocul primirii golului doi şi că speră ca timpul să „rezolve” problemele formaţiei pe care a preluat-o. „Îmi pare rău că am pierdut acest meci, însa echipa a căzut fizic şi psihic, în momentul în care s-a primit al doilea gol. Am venit la Hunedoara să creez o echipă competitivă, care să câştige meci de meci, dar azi, Metalurgistul Cugir a fost echipa care şi-a dorit mai mult victoria. I-am văzut pe băieţi concentraţi la meci, iar luni vom analiza ce s-a întâmplat şi vom lua măsurile care se impun” a declarat Adrian Iencsi la finalul partidei  pentru site-ul suporterilor corvinişti.
FC Hunedoara: Raţ – Ciucurescu, Maghici, Mardare, Trăşcan – Ionicescu – Bloj, Sandu Remus, Drăgoescu – Tecsi, Bozian. Au mai intrat: Petresc, Crengăniş, Grigore şi Marina.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.