Alin Țambă urcă din poziția de viceprimar la Orăștie, la cea de vicepreședinte al Consiliului Județean

Viceprimarul municipiului Orăștie, Alin Țambă (foto), liderul organizației de tineret al PSD Hunedoara, va fi unul din cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean.

Informația ne-a fost confirmată de deputatul Laurențiu Nistor, președintele ales al Consiliului Județean Hunedoara, care ne-a declarat că viceprimarul în funcție al municipiului Orăștie, Alin Țambă, este opțiunea pentru unul dintre cele două posturi de vicepreședinte al Consiliului Județean. “Este un om tânăr, are 31 de ani, noi vrem să formăm tineri, pentru că ne dorim să câștigăm și alegerile următoare”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Laurențiu Nistor.
Alin Țambă s-a născut în data de 29 martie 1989, la Orăștie, este profesor de istorie. Din 2016 este viceprimarul municipiului Orăștie.
Cum PSD va avea în Consiliul Județean 18 reprezentanți – președintele și 17 consilieri locali – din cei 33 de membri, alegerea celor doi vicepreședinți nu reprezintă o problemă, social-democrații având o majoritate confortabilă, care să le permită să treacă la vot proiectele de hotărâri. (Mircea Crivăț)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.