ActualitateFlash

Alin Simota nu figurează ca urmărit la Interpol

03 alin-simotaMaximilian Gânju

Controversatul afacerist din Valea Jiului este dat în urmărire generală, însă nu figurează pe lista persoanelor urmărite internaţional prin Interpol. Pentru depistarea lui Alin Simota (foto), miercuri, ofiţerii şi procurorii DIICOT au scotocit Valea Jiului, fără succes însă.
Potrivit unor surse, percheziţiile efectuate inclusiv la casa socrului lui Simota, situată într-un cătun al Văii Jiului, nu au adus informaţii preţioase cu privire la locul unde s-ar afla afaceristul. Alin Simota nu apare, deocamdată, nici în baza de urmăriţi a Europol, ci doar în cea a Poliţiei Române, dat fiind faptul că pe numele său există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la doi ani de detenţie pentru infracţiunea de conflict de interese.
Bursa zvonurilor din Valea Jiului susţine că Simota ar fi plecat în SUA, însă alte zvonuri spun că ar fi ales o ţară care nu are un acord de extrădare cu România. Simota ar fi avut un coleg de şcoală, un prieten extrem de apropiat, care-i administra un hotel deţinut într-o ţară exotică şi la care s-ar fi refugiat. Cert este că Alin Simota a deţinut proprietăţi peste hotare, chiar în staţiuni exclusiviste. Chiar ex-liberalul menţiona în declaraţia sa de avere, în 13 iunie 2012, că are, pe lângă o garsonieră în Petroşani, un apartament în Bucureşti de 58 de metri pătraţi, un apartament la Cannes, în Franţa, în suprafaţă de 860 de metri pătraţi şi o casă în SUA.

3 comentarii la „Alin Simota nu figurează ca urmărit la Interpol

  • Bravo lui. O sa le trimita o ilustrata jigodiilor de Pitulescu, Vonu si Chirila cu urarea : sa va dau la m..e. ha ha ha

  • Dar la frontiera nu se poate verifica daca a parasit tara sau nu? Ce=i cu circul asta de 2 lei a politiei, mascatilor etc.?

  • halal militie cautati mai bn pe jegu asta si la puscarie cu el

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura