Politica si administratie

Alegerile de la PNL Deva, validate

Nicolle Ebner

Noua echipă de conducere a organizaţiei municipale PNL Deva a fost validată în şedinţa de joi, 24 iunie, a Biroului Politic Teritorial (BPT) al filialei judeţene PNL Hunedoara.

De la sfârşitul săptămânii trecute, Florin Oancea (foto) este, oficial, preşedintele organizaţiei municipale PNL Deva. Rezultatul alegerilor anticipate declanşate ca urmare a demisiei lui Florin Oancea, în 11 aprilie, din funcţia de preşedinte al PNL Deva, a fost validat cu 22 de voturi „pentru” şi o „abţinere”, în şedinţa BPT de la sfârşitul săptămânii trecute.

Preşedintele interimar al PNL Deva, Mircia Muntean, a contestat rezultatul alegerilor, atât la Comisia Teritorială de Arbitraj, cât şi la Bucureşti, la Secretariatul General al PNL. „Mircia Muntean a făcut contestaţie, la Bucureşti, cu câteva zile înainte de desfăşurarea alegerilor, dar, pentru că acest demers nu era de competenţa Secretariatului general, i s-a recomandat să se adreseze, conform statutului, Biroului Politic Teritorial Hunedoara. Biroul a consultat Comisia teritorială de arbitraj şi, în urma hotărârii acesteia, potrivit căreia contestaţia este neîntemeiată, alegerile din 9 iunie de la PNL Deva au fost validate. Oficial, atât preşedintele Florin Oancea, cât şi noul Birou Politic Municipal PNL Deva şi-au intrat în atribuţii, începând cu data de vineri, 25 iunie”, a anunţat vicepreşedintele PNL Hunedoara, Tiberiu Balint. Potrivit sursei mai sus citate, conducerea filialei judeţene a PNL Hunedoara nu ştie dacă mai există vreo altă contestaţie a rezultatului alegerilor din 9 iunie.

Preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, declară la rândul său că, tot la şedinţa BPT al PNL Hunedoara de joi, au fost validate şi alegerile din cadrul organizaţiei comunale PNL Vălişoara, precum şi 600 de noi membri, care au semnat adeziuni de înscriere în rândurile PNL Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura