Alegeri în Filiala locală Deva a Uniunii Salvaţi România

11 iunie 2019 | 3 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Vinerea trecută, la sediul din Deva al Filialei locale a USR, s-a desfăşurat Adunarea Generală a membrilor, care a avut pe ordinea de zi alegerea organismelor care vor conduce filiala în baza unui mandat cu o durată de doi ani.

În urma votului celor prezenţi, noua conducere a filialei din Deva a USR are următoarea componenţă: Adrian Moldovan, preşedinte, Florin Cînda şi Paul Dan Coste, vicepreşedinţi, Adrian David, Daniel Oancea, Eduard Vandras şi Ioan Mirăuţă, membri ai biroului local. Comisia de Arbitraj este compusă din Adrian Baciu, Ioan Laszlo şi Răzvan Roşca, iar cenzor este Liliana Bardan.
“Le mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată. E o onoare şi, în acelaşi timp, o mare responsabilitate. Procentul bun obţinut la Deva în alegerile europarlamentare ne obligă să continuăm pe aceeaşi linie, aceea de a face politică strict în folosul cetăţeanului. Vom continua să milităm pentru dezvoltarea oraşului, pentru transparenţă şi onestitate în relaţia cu cetăţeanul. Ne aşteaptă un an greu, dar ne vom prezenta la alegerile locale de anul viitor cu o echipă puternică, tânără şi foarte capabilă, al cărei unic scop va fi acela de a contribui la creşterea calităţii vieţii în oraşul nostru, la dezvoltarea acestuia şi, implicit, la întoarcerea celor plecaţi pe alte meleaguri.
Totodată, adresez un îndemn cetăţenilor Devei, care simt că nu mai pot sta deoparte, să ni se alăture, să devină membri USR şi să muncim împreună pentru Deva. Şi noi provenim dintre cetăţeni, nu avem nevoie de politică, dar am simţit că politica locală are nevoie de noi. Haideţi alături de noi”, a declarat Adrian Moldovan, preşedintele USR Deva. (M. Crivăţ)

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gigi spune:

    da, da, stim: muiepsd, penalii, la puscarie.

  2. Pantea Ion spune:

    Salvati padurile, salvati-l pe Labus, stop defrisarilor, Cristiana Pasca Palmer, Clothilde Armand etc. Vai steaua voastra, sunteti si paraleli si perpendiculari cu orice problema. #REZISTATI, arda-va guta !

  3. Simo spune:

    gigi, esti un pesedist bolsevic, un gunoi menajer.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Completarea şi depunerea Declaraţiei Unice

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a organizat în data de 20.03.2019, pe pagina proprie de Facebook, o sesiune de...

Handbal… în Cetate

O nouă acţiune pentru promovarea handbalului este lansată de către Primăria municipiului Deva. Iubitorii acestui sport pot participa la antrenamente...

Câştigătoarele celor două competiţii de fotbal juvenil

Finala competiţiei fotbalistice pentru copii numită „Din cartier pe stadion“, organizată de către AJ Fotbal Hunedoara, în parteneriat cu IŞJ...

Închide