ALDE îl propune pe Tăriceanu candidat comun al Coaliţiei la preşedinţia ţării

19 iunie 2019 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Categoric, Călin Popescu Tăriceanu se răzgândeşte foarte des! Ba a anunţat că va candida la preşedinţia României, ba a spus că nici nu se pune problema să candideze. Se ştie că ALDE nu a reuşit să obţină peste 5 la sută la alegerile pentru Parlamentul European şi să treacă pragul electoral. Cu toate acestea, organizaţiile judeţene ale partidului cer ca PSD şi ALDE să se pună la masa negocierilor şi să stabilească un candidat comun pentru prezidenţiale. V-aţi prins, iar acesta să fie preşedintele Senatului, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Ca urmare, conducerea ALDE Hunedoara a adoptat o rezoluţie privind susţinerea candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu la funcţia de preşedinte al României. ”În România zilelor noastre, avem nevoie de un preşedinte care să simtă şi să gândească româneşte, un român cu mult bun simţ care să nu-şi denigreze ţara şi poporul, care să pună valorile şi tradiţiile româneşti mai presus de persoana sa, care să unească, nu să dezbine, să ofere soluţii viabile pe termen scurt şi în perspectivă. Avem nevoie de un preşedinte care să acţioneze demn şi curajos în soluţionarea problemelor interne, iar pe plan extern, să ne reprezinte cu onoare şi demnitate. Să nu accepte indicaţii şi condiţionări care altor state europene le sunt străine.
Pentru considerentele de mai sus, Organizaţia Teritorială ALDE Hunedoara susţine candidatura domnului Tăriceanu la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie 2019 şi cere conducerii centrale a partidului să demareze de îndată negocieri cu partenerul de guvernare PSD, pentru stabilirea unui candidat comun în persoana dlui Călin Popescu-Tăriceanu, singurul care-l poate învinge pe actualul preşedinte”, susţin cei de la ALDE Hunedoara în rezoluţia adoptată.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nicu spune:

    Cum p.la mea ma corupților ?****** muma-n gura de Handicapații !!!! Cum mormântul mamei voastre propuneri un corupt ? Credeți ca suntem țigani din micro 6 sa votam cu alde sau psd ? Pacăliți cu mici si muzica tigănească ? Cacamas pe mama voastră ca vas da foc !

  2. Marian spune:

    Mai este acest hot (MOLOT) in ALDE acest nemernic a dus partidul in cap,de-cind a venit acest informator ALDE HD a devenit istorie .Desteptativa Aldistilor si datil afara cu pietre pina nu este prea tirziu.

  3. Marcel spune:

    Bine zis Marian, dar de milițianul-torționar Goga dan nu zici nimic? Molot la băgat în ALDE și la pus în biroul politic. Și el trebuie dat afara. Cu asemenea gunoaie ALDE nu se va ridica. Ramine tot pe la 3-4 la suta.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Viorel Sălan: „Locuitorii din Petroşani sunt nemulţumiţi şi de starea străzilor în municipiu”

La Petroşani, este deschis un birou unde parlamentarii PSD de Hunedoara ţin săptămânal audienţe pentru cetăţenii din Valea Jiului. Vinerea...

Destabilizarea României, prioritatea partidelor din opoziţie: PNL, USR, PLUS!

Românii au votat în anul 2016 pentru ca Partidul Social Democrat să guverneze România, dar partidele din opoziţie doresc, cu...

Echipa naţională de fotbal pe plajă la Jocurile Europene de la Minsk

În cadrul delegaţiei olimpice care participă la competiţia de la Minsk sunt şi componenţii echipei naţionale de fotbal pe plajă...

Închide