ALDE Hunedoara şi politica uşilor deschise

05 Marius Sanfirisca 0  Sorina Popa

Săptămâna trecută a fost convocat, la Bran, în judeţul Braşov, Biroul Politic Naţional al ALDE, cu participarea celor doi copreşedinţi la nivel naţional, Daniel Constantin şi Călin Popescu Tăriceanu. La această şedinţă s-au transmis mai multe direcţii pentru organizaţiile judeţene ale ALDE.

Trebuie să câştige încrederea colegilor
„În cadrul întâlnirii membrilor Biroului Politic Central ALDE s-a discutat de perspectiva alegerilor locale de anul viitor. Astfel, s-a cerut organizaţiilor să adopte o politică a uşilor deschise, pentru atragerea de noi membri. În acelaşi timp, trebuie să ţinem cont de aşteptările cetăţenilor. În momentul de faţă, după campania instituţiilor statului de luptă împotriva corupţiei, oamenii îşi doresc o nouă clasă politică, reformată, alcătuită din oameni cinstiţi, necorupţi şi competenţi. Ca atare, vom declanşa o campanie de atragere de noi membri care să corespundă acestor criterii esenţiale, dar bineînţeles că nu sunt singurele criterii de selecţie. Apoi, vom porni la faza ulterioară de alegere, nu de desemnare a candidaţilor pentru funcţiile din administraţia locala. Alegerea se va face prin votul membrilor noştri”, a declarat Marius Sanfirişca (foto), copreşedinte al ALDE Hunedoara. La Biroul politic al ALDE,  copreşedintele Daniel Constantin a prezentat stadiul fuziunii dintre PC-PLR la nivel local. „Cred că astăzi suntem într-o poziţie mult mai bună decât alţi colegi de pe scena politică românească, unde se încearcă un proces de fuziune până în anul 2017. Mă refer aici la fuziunea dintre PNL şi PDL. În majoritatea organizaţiilor noastre, procesul de fuziune s-a încheiat, este vorba de 35 de judeţe, iar termenul final pe care ni l-am propus este luna octombrie”, a declarat Constantin, la întâlnirea de la Bran.

3 comentarii la „ALDE Hunedoara şi politica uşilor deschise

 • 29 septembrie 2015 la 7:24
  Legătură permanentă

  Cu Moloț prin prejmă nu veți avea susținători din partea liberalilor autentici.

 • 29 septembrie 2015 la 7:40
  Legătură permanentă

  Mă rog, Purcel ca Purcel. Dar unde este acest Sisif al politicii hunedorene? L-am numit pe celebrul ginere rişcuţian, domnul Peiu. Gurile rele spun că a fost dat la o parte pentru a fi instalat şef la ALDE…ghici cine? Demisionarul Marian Munteanu. Doamne, Doamne, cum bântuie fantomele în politica hunedoreană.

 • 4 octombrie 2015 la 12:37
  Legătură permanentă

  Cum sa castigi increderea opiniei publice?!?!
  Pe de .o parte molotzul care sta „in spate” la butoane ( nu l mai vrea nimeni!!) si mai rau „in fata”.nimic atractiv Sanfirisca NIET VALOARE NIET CULTURA crede ca politica este doar negociere de FUNCTII. Apoi doctorita Gros care crede ca politica este un fel de „hai sa ne intalnim sa barfim” ….. Dragi concetateni ASTA NU ESTE POLITICA ! Nu ne mai agresati cu aparitiile lipsite de substanta
  Oameni Buni nu ne transmiteti nimic! Nu mai prostiti putinii membrii pe care i-ati ametit / mintit cu promisiuni desarte

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.