FlashPolitica si administratie

ALDE Hunedoara închide uşa penalilor din alte partide

05-Marian-Munteanu  Natalia Bumbac

Secretarul general al ALDE, Nicolae Nasta, a declarat într-un interviu acordat presei centrale că este nevoie de mare atenţie faţă de cei care vor să intre în partidul lor. Asta, pentru ca formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin să nu fie catalogată drept „partidul către care se îndreaptă cei cu probleme de integritate”. De aceeaşi părere este şi liderul ALDE Hunedoara, Marian Muntean (foto), care afirmă că uşile sunt deschise doar pentru oameni valoroşi, indiferent de la ce partid provin, nicidecum pentru toată lumea.

„Luni, 18 ianuarie, după şedinţa Biroului Naţional al ALDE se va pune la punct strategia pe care partidul o va urma în perioada următoare. Dar este clar că intrările în ALDE nu vor fi la grămadă. Nu primim rebuturile sau penalii altor partide. Vor fi bineveniţi oamenii de calitate care nu se regăsesc în formaţiunile politice din care fac parte acum. Oameni cărora nu li se recunoaşte valoarea în partidul lor”, a afirmat Marian Muntean, copreşedinte al ALDE Hunedoara. Acesta a mai spus că organizaţia judeţeană a întocmit în mare parte listele cu candidaţii pentru alegerile locale, liste care ar putea suferi modificări pe parcurs. Marian Muntean a mai precizat că ALDE Hunedoara decide în privinţa candidaţilor care vor fi lansaţi în bătălia electorală, conducerea centrală neavând nici o atribuţie în acest sens, lucru dealtfel normal într-un partid care se ghidează după principii democratice.

4 comentarii la „ALDE Hunedoara închide uşa penalilor din alte partide

 • Întrebare…întrebătoare domnule copreședinte Marian Munteanu. Purcel cum apare în statistici ? Este direct în ALDE ? Vine din alt partid ? Dacă e al vostru nu e nici o problemâ. Dormiți liniștiți FNI veghează. Dacă vine din alt partid e o mică problemă. Nu va putea fi membru, va fi doar consultant.

 • cine e purcel? exista purcel consultant? ALDE e ceva ferma de purcei? oricum aflam din comentariul anterior ca sunt purcei prin statistici, ceea ce e bine pentru politicieni si multi altii care profita.

  domnule purcel, traiesti numai ca sa faci in continuare rau altora? lasa saraca ferma ALDE sa creasca alte animale, mai curate, mai frumoase, mai frumos mirositoare, tu crezi draga purcelus ca daca te-a ratat craciunulsau ignatul recent scapi in viitor? nici vorba cineva vegheaza, ai auzit tu de DNA? acolo ajung porcii mari dar si cei mai mici care se dau mari.e bine sa sti.

  acum, din ziar, din poza, mai stim si noi si intelegem ca ai neamuri pe la ALDE, dar vezi si tu cat rau le faci, retrage-te in padure si da-te mistret, poate devi mai simpatic… e o idee cam cameleonica, dar ti se potriveste.

 • Ați interpretat greșit stimate domn. Eu nu le doresc de loc răul. Apoi, nu contează ce vreau eu. Contează ce vrea electoratul. ALDE trebuie să se valideze prin vot. Dacă o face ce contează afirmațiile mele sau ale oricui altcuiva ? Dar, vă întreb la modul cel mai serios posibil: credeți că ALDE, în nudețul nostru, se poate valida avându-l în culise pe Purcel ? Ei bine, eu nu cred asta. În ***ând se va vedea dacă am sau nu dreptate. Validarea electorală este valabilă și pentru UNPR. Mă refer la aceste partide deoarece au luat modelul PC-ului de a fi la remorca altor partide. Și pentru PC orice participare la alegeri, când au fost singuri pe liste, s-a dovedit a fi un eșec. Deci, eu le doresc succes doar în limitele în care se validează singuri în alegeți. Nu înțeleg în ce constă cameleonismul meu. Din anul 2010 tot spun că Purcel este un gunoi. Capetele de acuzare formulate la parchet susțin afirmația mea. Judecătorii o vor confirma sau o vor infirma. Eu mă îndoiesc că Moloț/Purcel va putea demonta toate capetele de acuzare încât să apară Lacrima Christi.

 • domnule coleg de comentarii, nu ma refeream cu nimic la dumneavoastra, apreciez comentariile si opiniile pe care le faceti si va asigur de tot respectul meu. ma refeream la un purcel care e cameleonic intre propriile alegeri de a fi purcel domestic rau sau purcel salbatic rau, adica mistret 🙂
  e clar ca purcel va plati pentru raul facut, dar vad ca nu se poate opri, daca cumva alde ar avea o sansa cat de mica, consultantul ii termina la start, dar e vrerea lor.
  stima si pentru acest ziar care permite sa ne exprimam, majoritatea sufera de frica politica si cenzureaza tot.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura