Actualitate

ALDE – Filiala Teritorială Hunedoara: Drept la replică

Cu referire la articolul publicat în ziarul Mesagerul Hunedorean din data de 03.08.2017 cu titlul „Florin Cheţe lucrează cu sârg pentru şeful său de partid”, dorim să clarificăm informaţiile publicate:
– Conform Constituţiei României art. 40 alin. 1 „Cetăţenii se pot asocia liber în partide politice, în sindicate, în patronate şi în alte forme de asociere“ domnul Florin Cheţe are dreptul contituţional de a fi membru al unui partid politic, drept ce nu ar trebui îngrădit iar integritatea personală nu ar trebui afectată de acest lucru.
– Conform frazei „…deoarece şeful politic al lui Florin Cheţe la fel proceda şi când era mare ştab peste administraţia judeţului, acesta fiind una din acuzaţiile cuprinse la adresa sa în dosarul penal aflat în curs de cercetare la DNA“ autoarea doreşte în mod deliberat să facă o legătură între un presupus „trafic de influenţă“ (termen juridic folosit fără a avea o bază juridică) cu un dosar aflat IN CERCETARE neexistând în acest moment un dosar pe rolul instanţerlor care să confirme acuzaţiile astfel că Preşedintele Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor Hunedoara, MIRCEA IOAN MOLOŢ beneficiază, ca orice alt cetăţean de prezumţia de NEVINOVĂŢIE.
– Cu privire la afirmaţia „…aspiraţia sa de a fi promovat în funcţia de director al Oficiului Judeţean de Poştă Hunedoara, cu sprijinul ALDE, partid aflat la guvernare…“ făcându-se referire la domnul Florin Cheţe, vă aducem la cunoştinţă că ALDE nu oferă „sprijin de promovare“, persoana care aspiră la o funcţie publică având obligaţia de a-şi demonstra capacităţile profesionale printr-un mod definit de legile în vigoare, criteriu ce ar trebui respectat de toate partidele politice.
– Referitor la modul în care se fac abonamentele la ziarele locale am dori ca pe viitor să nu mai asimilaţi activitatea unui partid cu cea a unui ziar, indiferent de presupusele legături ce se fac între conducerea unui partid şi o societate comercială ce patronează un ziar.

Notă: În speranţa ca pe viitor să nu mai existe astfel de asimilări eronate rugăm instituţiile media să ceară puncte de vedere tuturor factorilor despre care se face referire în articolele publicate.

Biroul de presă
ALDE – Filiala Teritorială Hunedoara

5 comentarii la „ALDE – Filiala Teritorială Hunedoara: Drept la replică

 • Vai ce nemernici puteți fi. Cum de vă mai rabdă pământul ? Cică. Moloț trebuie să se bucure de prezimția de nevinovăție dar el, în trei procese, e dovedit vinovat. Săracul Moloț ce năpăstuit este. Afirmația din finalul replicii este cutremurătoare: să nu se mai asocieze activitatea unor ziare cu activitatea unor partide politice. Redactorii acelui ziar umblau prin târg cerându-și scuze pentru pamflete spunând unora că au avut ordin direct de la personajul suspus și nu au avut ce face. Altora, pe care le știau „victime colaterale” , le explicau că șeful nu cu ei avea treabă dar din cauza subiectului nu au avut ce face. Deci, nerușinarea este incomensurabilă. Iar acest poștaș, cum poate fi concomitent șef de oficiu și lider de sindicat ?

 • Mesagerule, meriți toate felicitările pentru că faci lumină în acest caz iar Sorina Pppa este o curajoasa.

 • Eheeei, nu ALDE ofera „sprijin de promovare”, bineanteles.
  De fapt, ALDE e o eticheta, o organizatie, un partid, o denumire, o sintagma fara vointa proprie.
  „SPRIJIN DE PROMOVARE” ofera Molot, Chitoiu, Tariceanu, etc.
  Oamenii ofera „sprijin de promovare”, nu entitatile.
  Asta e cusurul scursurilor, ne considera pe toti „animale bipede”, cu necesitati, sanse si oportunitati minime, controlabile si controlate.
  Vai voua, administratori vremelnici ai vietiloor noastre !
  Vai voua, nesatui – mincinosi, ce ne vietile si viitorul la ruleta vointei si bunului vostru plac !
  Sunteti ca iarba campului si ca frunza pomilor, daca iarba nu mai e verde si frunza nu mai da umbra si oxigen, sunteti morti, pierduti si uitati.
  Va considerati dumnezei atotstapanitori si nu sunteti capabili sa va vedeti vremelnicia si neputina.
  ALDE a sunat PSD si acesta a sunat Mesagerul, care din obedienta si slugarnicia obisnuita, miorlaie si isi toarna cenusa in cap. Dar „bun de tipar” pentru articolul initial , cum s-a dat ?!
  Vai de ea , tiparitura de acoperit oalele cu lapte.

 • Redactia Mesagerul @Machiaveli
  Inainte sa ne acuzi prosteste si sa ne faci in toate felurile – si nu este prima oara – te rugam citeste si Replica la replica, data de cotidianul nostru acestui drept de replica primit de la ALDE Molot. Si nu-ti mai face tot felul de idei despre Mesagerul hunedorean, singura publicatie absolut independenta din judet. Mai mult, daca nu-ti place de noi, nu te obliga nimeni sa ne citesti. O seara buna.

 • @Redactia Mesagerul: Urat limbaj! Sunteti presa, jurnalisti, ar trebui sa va obisnuiti cu criticile. Raspunsul dvs. e indreptatit, poate, dar nu cu asemenea cuvinte!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura