ALDE a finalizat listele pentru Deva şi judeţ

05 alde (2)  Oana Mihnea

Organizaţia ALDE Hunedoara a finalizat listele candidaţilor pentru funcţiile de consilieri judeţeni şi consilieri locali la Deva. De asemenea, organizaţia municipală ALDE Deva are un nou vicepreşedinte, în persoana nou-intratului în partid, Marius Surgent, fostul viceprimar al Devei.

Listele candidaţilor au fost prezentate ieri, în conferinţă de presă, de către conducerea judeţeană. Potrivit copreşedintelui ALDE Hunedoara, Marius Sanfirişca, lista pentru Consiliul Judeţean este deschisă de către celălalt co-preşedinte al organizaţiei, Nelu Ardelean. Pe locul doi se află Marius Sanfirişca, iar pe locul trei Adrian Luca, de profesie inginer. În privinţa Consiliului local Deva, cap de listă este Florin Oancea, candidatul ALDE pentru primărie, urmat de Mihai Mica şi Marius Surgent, fost liberal şi viceprimar al Devei. Acesta din urmă a semnat acum trei zile adeziunea la ALDE, după ce a fost invitat să participe la o şedinţă a Biroului Local. Nu numai că se află pe un loc eligibil pentru CL Deva, dar a fost numit şi vicepreşedinte al organizaţiei municipale.
Ţinta partidului ALDE pentru alegerile din 5 iunie în privinţa aleşilor judeţeni şi locali este una precisă. „Pentru Consiliul Judeţean ne dorim să obţinem cinci consilieri, respectiv şase cu redistribuiri, iar în legislativul din Deva, opt consilieri, respectiv nouă cu redistribuiri“, a precizat Marius Sanfirişca, copreşedinte ALDE Hunedoara.
Tot în conferinţă de presă, copreşedintele Nelu Ardelean a recunoscut că sunt în urmă cu stabilirea candidatului pentru Primăria Hunedoara, dar situaţia va fi clarificată în câteva zile. De asemenea, a subliniat faptul că ALDE va avea liste proprii pentru alegerile locale şi va susţine candidaţii partidului. Călin Popescu Tăriceanu, copreşedinte al ALDE, va fi prezent în judeţ în 17 mai, pentru lansarea oficială a candidaţilor.

3 comentarii la „ALDE a finalizat listele pentru Deva şi judeţ

 • 14 aprilie 2016 la 21:44
  Permalink

  ALDE= MOLOT=BALINT cercetati penal vor sa fure iara din bani publici prin Oancea

 • 15 aprilie 2016 la 23:04
  Permalink

  Alina spala-te pe dinti. Molot e în PNL . ALDE nu are de-a face cu cercetatii penali. Aceasta este o caracteristica a PNL. Molot, Videanu, Berceanu , Blaga, Olteanu, Boc , Orban si ALINA sunt in PNL. Dupa ce au pus tara la datorie pe vecie, au marit TVA-ul, au taiat salariile, au furat miliioane de euro pe despagubiri din avutul statului. CEI ce au furat poporul acesta SA PLATEASCA!

 • 16 aprilie 2016 la 6:59
  Permalink

  Cu Moloț nu se știe unde este. Probabil, peste tot și nicăieri. Dar pesediștii nu ar trebui să peroreze prea mult pe tema asta că s-au pupat în Piața Independenței și cu PDL și cu PNL.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare