Alb şi negru la Liga a III-a

8 octombrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport
11 x 3 cfr simeria are ca obiectiv formarea unei echipe competitive
Ciprian Marinuţ
 
CFR Simeria a reuşit surpriza etapei, fiind egala liderei, Naţional Sebiş, chiar pe terenul acesteia, iar Retezatul Haţeg a suferit un nou eşec pe teren propriu, 0-1 cu ACU Arad.
Faultaţi de arbitri
Cea mai bine clasată echipă hunedoreană din eşalonul trei, CFR Simeria, s-a mişcat cu talent în faţa liderei Naţional Sebiş şi a scos o remiză albă, scor 0-0, în meciul disputat marţi, pe terenul grupării arădene. Mirel Biriş, antrenorul ceferiştilor, susţine că echipa sa merita victoria, întrucât a  controlat jocul şi a avut un gol perfect valabil, care a fost anulat nedrept de arbitri. „Noi am pierdut două puncte, nu am câştigat unul, pentru că am avut meciul în mână. Am jucat bine, am dominat şi am avut ocazii. Chiar am şi marcat prin Stroia în minutul 42, dar golul ne-a fost anulat de arbitri, deşi era perfect valabil. Fluieraşii ne-au încurcat pe tot parcursul meciului şi ne-ar fi sabotat şi mai tare, dacă nu era cineva care a filmat partida pentru a avea o casetă martor”, a spus Mirel Biriş, antrenorul simerienilor.
Al 7-lea eşec
Nou-promovata, Retezatul Haţeg, a continuat seria neagră şi a suferit al şaptelea eşec din opt etape disputate, astfel că rămâne pe penultimul loc al clasamentului. Echipa antrenată de Dumitru Marcu a fost învinsă acasă, scor 0-1, de fosta formaţie din liga secundă, ACU Arad. Unicul gol al meciului a fost marcat de Bota (în minutul 60 din penalty.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Marian Muntean, finanţator Cetate Deva Pentru că s-a descurcat onorabil şi în postura de antrenor şi a condus echipa spre...

Bulina neagră

Sito Riviera, antrenor FC Deva Pentru că nu a avut luciditatea şi inspiraţia pentru a asigura calificarea echipei devene în...

Doar locul 11

Plecată cu obiectivul de a intra în careul de aşi al competiţiei, echipa de popice Inter  Petrila s-a clasat abia...

Închide