Al doilea proces al lui Hada & compania continuă

Se ştie că fostul primar al Hunedoarei, Ovidiu Hada (foto), a fost condamnat la închisoare cu executare, într-unul din cele două dosare de corupţie pentru care a fost trimis în judecată, alături de fostul viceprimar şi încă doi salariaţi ai primăriei.
Concomitent, judecata continuă în alt dosar de corupţie, în care inculpate sunt aceleaşi personaje deja condamnate într-un dosar. Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, la termenul de ieri, cauza a fost amânată, pentru a fi depus, la dosar, raportul de expertiză cerut de inculpaţi. Astfel, următorul termen va avea loc în data de 27 noiembrie. Amintim că în februarie 2011, procurorii l-au trimis în judecată pe Hada pentru comiterea a 10 infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice şi a 16 infracţiuni de complicitate la conflict de interese, într-un dosar în care prejudiciul se ridică la aproximativ 700.000 de lei. În acelaşi proces, este învinuit şi fostul viceprimar, Nicolae Robert Dan, cu 63 de infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice şi complicitate la conflict de interese, şi alte trei persoane – doi foşti angajaţi ai primăriei şi tatăl fostului edilul, Gligor Hada, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Misionar Umanitare Maranatha Hunedoara. (C. Ghenea)

3 comentarii la „Al doilea proces al lui Hada & compania continuă

 • 7 noiembrie 2012 la 13:43
  Permalink

  niste borfasi care au pacalit niste amariti de hunedoreni sa le dea votul sa poata fura banul public . la zdup cu ei ca acolo le este locul

 • 7 noiembrie 2012 la 22:02
  Permalink

  la puscarie cu ei !!! unul fura un ou si merge si altul fura un bou si scapa.

 • 8 noiembrie 2012 la 15:15
  Permalink

  …AR TREBUI SA FIE SI BOMDARU IN CARTI ..!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare