Ajutor pentru încălzirea locuinţei în sezonul rece

Adriana Clej

Persoanele din municipiul Deva, îndreptăţite să beneficieze de ajutorul pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, gaze naturale, energie electrică sau combustibil solid, pot depune cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru solicitarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei.
În perioada 1 octombrie 2018 – 20 noiembrie, aceştia pot depune cererile împreună cu actele doveditoare la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, str. I.L. Caragiale, nr. 4.
Cererile şi declaraţiile-tip pe propria răspundere pot fi ridicate de la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, începând de luni, 1 octombrie, sau pot fi descărcate de pe site-ul oficial al Primăriei municipiului Deva – www.primariadeva.ro, unde pot fi consultate şi actele necesare în vederea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei, lista bunurilor care conduc la excluderea acordării ajutorului social, limitele de venituri pentru acordarea ajutorului, precum şi valoarea ajutoarelor acordate.
Informaţii suplimentare privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei pot fi obţinute de la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, la numărul de telefon 0254-218030 sau pe adresa de e-mail [email protected]

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.