Ajutor de cioban desfigurat de un urs la Mărtineşti

Sorina Popa

Un bărbat de 62 de ani a fost atacat, ieri, de un urs, la o stână a unui afacerist hunedorean, în comuna Mărtineşti. Bărbatul, ajutor de cioban, a fost atacat de animal, care i-a zdrobit pur şi simplu faţa, desfingurându-l.
Potrivit poliţiştilor, ieri, „în jurul orei 6.50, un apel pe numărul 112 a sesizat faptul că un urs a atacat un ajutor de cioban, la aproximativ 4 km de localitatea Martinesti. Apelul a fost efectuat de un angajat care lucra împreună cu bărbatul respectiv. Victima are 62 de ani şi este din judeţul Gorj si a fost preluată de echipaj medical şi transportată la spitalul din Deva. La faţa locului au intervenit jandarmii”.
Se pare că ciobanii se aflau în tranzit în Mărtineşti, când ajutorul de cioban a fost atacat de urs. Ursul a atacat oile, ajutorul de cioban a vrut să intervină şi s-a ales cu răni grave. Jandarmii recomandă ciobanilor să aibă câini la turmă, ca să îi apere pe ei şi oile de animalele sălbatice.
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, dr. Emil Stoica, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că bărbatul a suferit o fractură la nivelul oaselor feţei şi are câ­teva coaste rupte. El a fost transportat la un spital din Timi­şoara, având faţa zdrobită. Starea lui era stabilă în momentul transferului de la spitalul devean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare