Agresorul minorei din scara unui bloc din Deva a fost prins

Natalia Bumbac

Individul care a agresat sexual o minoră în scara unui bloc din centrul Devei, Daniel Muntean (foto) a fost prins de poliţişti. Incidentul s-a produs în data de 3 septembrie, în jurul orei 19.30.
„A fost identificat şi reţinut autorul infracţiunii de agresiune sexuală comisă într-o scară de bloc asupra unei minore de şase ani şi sesizată la Poliţia municipiului Deva de către mama victimei în data de 3 septembrie. Acesta este un tânăr de 23 de ani, din Deva, fără ocupaţie, care urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a transmis comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. În cursul zilei de ieri, Judecătoria Deva a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru 30 de zile. Hotărârea instanţei nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore.
Tânărul va fi cercetat pentru agresiune sexuală, pe numele său fiind deschis dosar penal pentru comiterea acestei infracţiuni. Surse din anturajul victimei susţin că individul a intrat în scara blocului, iar în momentul în care a apărut minora, a încercat să o supună unor perversiuni sexuale. Când a realizat ceea ce se petrece, fetiţa a ţipat şi avut noroc, fiindcă mama acesteia a auzit-o şi a coborât repede, fapt ce l-a făcut pe agresor să fugă din scara blocului. Tânărul este cunoscut ca fiind un consumator de substanţe psihoactive.

3 comentarii la „Agresorul minorei din scara unui bloc din Deva a fost prins

 • 10 septembrie 2018 la 11:11
  Legătură permanentă

  Frace a dat pontu sal prinda pe tilhar . A apelat si la celelalte sifoane din Deva si lau dat pe mana politiei . Bravo Frace !

 • 10 septembrie 2018 la 17:14
  Legătură permanentă

  Tiganeeee. Tu vorbesti de praduiala? Tu si cu sefu tau PERASIFON sifonati din greu. Pe toata lumea. Si inca pe internet. Tigan borit si bulangiu ce esti. Apropo: cind ai fost la puscarie in Franta i-am tras-o si eu ( si altii) lui Ancuta. Prin toate gaurile. Ha ha ha

 • 11 septembrie 2018 la 1:22
  Legătură permanentă

  Nu Frace la dat in primire pe violator . Militia la gasit . Frace are pacatele lui , ia sifonat pe multi si o sai mai sifoneze si pe altii , este cel mai mare sifon din Deva dar de data asta nu el a fost .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.