Agresorul copilului din parc, peste trei ani de închisoare

Bărbatul care a şocat întreaga ţară după ce a trântit de pământ cu un copil de 13 ani, care este nepotul său, a fost condamnat pentru vio­lenţă în familie de Judecătoria Hunedoara. În al doilea dosar, cel judecat de Tribunalul Hu­ne­doara, individul a primit peste trei ani de închi­soare.
Alexandru Cobzaru a fost judecat la Ju­de­că­toria Hunedoara iar magistraţii l-au găsit vi­no­vat de violenţă în familie şi l-au condamnat la pedeapsa de 3 luni închisoare. În acest dosar, Cobzaru a fost acuzat că şi-a bătut propriul copil, respectiv pe fiul concubinei sale. Sen­tinţa Judecătoriei Hunedoara nu este defi­ni­tivă. Bărbatul de 29 de ani a mai fost con­dam­nat şi de Tribunalul Hunedoara la o pedeapsă de trei ani şi două luni de închisoare pentru agre­siunea asupra minorului de 13 ani. Şi so­luţia magistraţilor de la Tribunalul Hunedoara poate fi atacată cu apel. Reamintim că în data de 7 februarie 2021, un copil de 13 ani a fost ridicat în aer şi trântit cu brutalitate de pământ de Alexandru Cobzaru, într-un loc de joacă din Hu­nedoara. În urma contactului cu tartanul de pe sol, băiatul a suferit o fractură craniană, în zona occipitală, cu pierdere de cunoştinţă şi amnezie retrogradă şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, în final fiind trimis şi la Timişoara. Scenele agresiunii au fost filmate cu un telefon mobil şi postate pe Facebook, iar clipul video a stârnit un val de furie pe reţeaua socială. (M.Gânju).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şoferiţă din Petroşani – nu se putea ţine pe picioare din cauza băuturii

Femeia de 41 de ani a produs un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Mar­torii au văzut că şoferiţa

Sentinţă finală în cazul tentativei de omor pentru un iepure

Un bărbat de 49 de ani, din Hunedoara, a fost la un pas de moarte după ce a fost în­junghiat

Devenii, campionii la vaccinare contra Covid

Potrivit celor de la DSP Hunedoara, aproa­pe 21 la sută dintre hunedoreni s-au vac­cinat împotriva Covid, cel puţin cu o

Închide