Agresorul copilului din Hunedoara rămâne după gratii

Cel puţin până la începutul săptămânii viitoare, Alexandru Cobzaru, bărbatul de 27 de ani, care a dat atacat cu o violenţă ieşită din comun un minor de 13 ani, va rămâne în Centrul de Deţinere şi Arest Preventiv Deva.
Contestaţia sa privind decizia judecă­to­rilor din Hunedoara, în urma căruia a fost arestat pe o perioadă de 30 de zile, va fi luată în discuţie de către Tribunalul Hu­ne­doara abia luni, 15 februarie 2021. Băr­ba­tul este cercetat penal pentru săvâr­şirea infracţiunii de lovire sau alte vio­lenţe, după ce a trântit cu putere de pă­mânt un copil de 13 ani, fiul surorii concu­binei sale.
Incidentul oripilant de la Hunedoara, cât şi altele petrecute în restul ţării l-au de­terminat pe un parlamentar să pro­pună schimbarea legislaţiei, respectiv pedepse mai aspre pentru infractorii care comit acte de violentă împotriva copiilor. Propunerea legislativă a depu­ta­tului liberal Adrian Cozma, deja depusă în Parlament, urmăreşte să descurajeze violenţa faţă de minori prin majorarea pedepselor. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare