EvenimentFlash

Agresori liberi, victimă desfigurată în spital

Livia Botici

Un bărbat de 29 de ani, din Uricani, a ajuns la spital în urma unei bătăi pe care a încasat-o într-un bar din localitate. Până în momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, agresorii s-au făcut dispăruţi, aceştia fiind liberi şi în momentul de faţă.

„Abia îmi mai simt faţa“
Incidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni, la ora 3 noaptea, într-un local din centrul oraşului Uricani. După ce au petrecut seara împreună, patru prieteni s-au luat la harţă, iar în barul în care aceştia se aflau a început o bătaie generală. Trei dintre cele patru persoane implicate în cauză au tăbărât cu pumnii şi cu picioarele pe cel de-al patrulea membru al grupului, oprindu-se din măcel abia atunci când acesta a rămas nemişcat la pământ. Bărbatul se află acum internat la Spitalul din Lupeni. „Credeţi-mă că nu ştiu nici măcar cine a sunat la poliţie. Mă simt foarte rău, mi-au dat cu pumnii şi cu picioarele în cap, până când nu am mai ştiut de mine. Abia astăzi mi-a revenit vederea, pentru că până acum nici nu puteam să-mi deschid ochii, de umflaţi ce erau. Medicii îmi tot fac analize peste analize, ca să vadă dacă nu cumva am ceva traumatisme la cap în urma loviturilor şi mi-au zis că voi mai sta mult în spital”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, victima, Feri Nagy (foto).

Poliţia este neputincioasă
La trei zile de la incident, poliţiştii se declară neputincioşi în prinderea celor care l-au agresat pe Feri Nagy. „Colegii mei au fost anunţaţi de barman că există un incident în acel local. Ajunşi la faţa locului, au descoperit victima şi au încercat să o convingă să meargă la spital, ceea ce s-a şi întâmplat. Agresorii nu se mai aflau în bar atunci când agenţii de ordine publică au ajuns acolo. Din nefericire pentru victimă, noi nu putem face nimic, atâta timp cât domnul nu depune o plângere, acela fiind momentul în care putem interveni pentru prinderea agresorilor. Plângerea poate fi făcută în termen de 60 de zile de la incident şi trebuie să aibă ataşat un raport medico-legal, din care să reiasă că a fost lovit”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, subcomisarul Dănuţ Mocanu, şeful Poliţiei Uricani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura