Agenţi de pază bătăuşi reţinuţi de poliţiştii hunedoreni

27 noiembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Patru hunedoreni au fost reţinuţi de poliţişti, doi dintre ei fiind agenţi de pază. Aceştia sunt acuzaţi că au snopit în bătaie doi bărbaţi care provocaseră un scandal într-un bar.

Patru indivizi sunt învinuiţi de comiterea infracţiunilor de purtare abuzivă, tulburarea ordinii şi liniştii publice, implicarea personalului societăţilor specializate de pază şi protecţie în desfăşurarea de acţiuni de forţă şi loviri sau alte violenţe.
Potrivit poliţiştilor hunedoreni, doi bărbaţi de 50 şi 54 de ani, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat scandal într-un bar din Hunedoara. S-au supărat după ce patronul localului n-a mai vrut să le dea de băut, iar cei doi au început să jignească personalul din bar şi să lovească cu picioarele în scaune. Angajaţii localului au acţionat butonul de panică, iar la scandal au intervenit doi agenţi ai unei firme de pază . ”Cei doi agenţi de pază au desfăşurat, nejustificat, acţiuni violente pe terasa localului şi în exteriorul acesteia, lovindu-i cu pumnii şi picioarele în zona capului pe cei doi clienţi aflaţi în stare de ebrietate. Ulterior, cei doi agenţi de pază au iniţiat, în zona localului, o acţiune în forţă, solicitând prezenţa la faţa locului a unui hunedorean în vârstă de 37 de ani, pe care l-au sprijinit în acţiunea violentă faţă de unul dintre cei doi clienţi, căruia i-au aplicat mai multe lovituri, după care l-au abandonat în stradă”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Scandalul iscat a fost aplanat de forţe impresionante de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali. Anchetatorii au decis să-i reţină pe unul dintre cei doi clienţi, pe cei doi agenţi de pază şi pe bărbatul de 37 de ani, toţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de purtare abuzivă, tulburarea ordinii şi liniştii publice, implicarea personalului societăţilor specializate de pază şi protecţie în desfăşurarea de acţiuni de forţă şi loviri sau alte violenţe. Prezentaţi în faţa procurorului, acesta a decis ca bărbatul de 37 de ani să fie cercetat în continuare sub control judiciar pe o perioadă de 60 de ziel, iar ceilalţi trei, clientul bătut şi cei doi agenţi de pază, cercetaţi în libertate.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Laur spune:

    Salut . Am si eu niste intrebari pt oamenii legi si justitia din ro. Cum e posibil in 2019/2020 ca o firma de paza si protectie sa aibe mai bune de jumate din angajati fosti puscariasi! Eu stiu ca in om care a avut probleme cu legea… Nu are ce cauta presteze asemenea joburi! Aceste firme de paza si protectie sunt plume de puscariasi!! Deci in concluzie.. pe noi de apara si protejeaza temniterii!! Incredibil unde am ajuns!! Redactorii de ziare si alte site-uri care puneti titluri de genul.. Interlopi! Pai ce inseamna un interlop?? Vreau sa imi raspunde-ti! Asociati tot felu de scursuri cu cuvantul interop! Gen scandalul de la Deva! Unde putem scoate un interlop din toti cei implicati in scandal! Adica.. Cornel Margan! Ceilalti niste scursuri, rebuturi,fosti puscariasi!! Nu dau cu nume ca mie sila,greata de ei! Sa revenim la paza si protectie!! Scandalul de la hunedoara! Unde doi cetateni turmentati au iscat un incident.. acolo erau doi agenti de paza! Care nu au putut face fata celor doi turmentati ..si au dat un telfon la numitul raita (Endre)acesta un bine cunoscut al politiei din hd cu antecedente si fost temniter.. el fiind defapt capul firmei de paza! Politia,autoritatile din tara *****!! Ce faceti??? La puscarie cu ei!! Si toti cei ,ce scrieti despre ei!! ( scursurile) numai puneti titluri de genul Interlopi!! Sunt niste cateti care executa ordine!! Voi ii ridicati in grade! Am ajuns sa regretam oameni gen Hitler!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Restricţii de circulaţie în Deva, pentru Ziua Naţională şi Târgul de Iarnă

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţa participanţilor la traficul rutier restricţiile de circulaţie care vor avea loc în municipiul Deva,...

Sensul giratoriu dintre Petroşani şi Petrila a fost finalizat

Sensul giratoriu de la intersecţia DN 66 Petroşani cu Petrila, investiţie realizată de Consiliul Judeţean Hunedoara în parteneriat cu Primăria...

Bulina neagră, 28.11.2019

Daniel Juchi, bărbat din Deva Pentru că a fost găsit de instanţa de judecată vinovat de două infracţiuni de tâlhărie...

Închide