Află cum să creezi confort deplin în căminul familiei tale

28 ianuarie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Publicitate

S-a întâmplat vreodată să te simți inconfortabil chiar în propria casă? Ei bine, da, s-ar putea întâmpla. Nu neapărat din vina ta, poate din vina altor factori. Sau poate că, inconștient, ai creat acest disconfort. Dacă simți că trebuie efectuate anumite modificări în casă, atunci fă-o. Casa este locul în care te refugiezi la final de zi și în care te aștepți de fiecare dată să găsești liniștea la care ai visat după o întreagă zi de lucru. Am pregătit aici câteva sfaturi care s-ar putea să-ți fie de folos.

Culorile pereților din casă

Te-ai gândit că nuanțele în care sunt vopsiți periții din casă ți-ar putea afecta starea? Există această posibilitate atunci când nu te simți prea bine. Se întâmplă adesea să te gândești mai mult la asortarea culorilor atunci când renovezi casa sau pur și simplu la nuanțele preferate, dar să uiți complet de efectele pe care le au acestea asupra ta.

Culorile deschise redau buna dispoziție și oferă luminozitate încăperilor. Sunt ideale pentru încăperile medii și mari, dar nu reprezintă o idee rea nici pentru cele mici, deoarece dau impresia că sunt mai ample. Atenție! Culorile deschise nu trebuie să fie stridente, pentru că pot crea oboseală.

Culorile închise nu îți fac prea bine dacă și mobila este de aceeași culoare. Prea mult negru ar putea să te inducă într-o stare destul de tristă. În schimb, poți folosi negru în diferite nuanțe dacă ai piese de mobilier în culori vii și dorești să le scoți în evidență și dacă tavanul are un ton mai luminos. Negrul este recomandat mai mult pentru camera de zi, nu pentru dormitoare sau alte încăperi!

Volumul mobilierului

În ceea ce privește mobilierul din casa ta, trebuie să acorzi atenție sporită. De ce? Pentru că prea mult mobilier te-ar putea face să te simți inconfortabil. Cunoști acel sentiment când nu mai ai loc să te miști așa cum vrei prin cameră, deoarece e prea mult mobilier? Atunci ar fi cazul să iei măsuri. Nu este recomandat să încarci prea mult camerele cu mobilier, mai ales în dormitor. Dacă ai prea multe piese vestimentare și consideri că ai nevoie de un dulap mai mare, atunci cel mai bine ar fi să organizezi un dressing separate de camera în care dormi.

Cât privește living-ul, alegeți o canapea pe care să încapă toți cei din casă, nici prea mare, nici prea mică. Mobilier necesar, nu exagerat de mult pentru a nu limita spațiul.

Pe ce alegem să dormim

Când vine vorba de saltele și de somnul tău din fiecare noapte, ar fi bine să alegi salteaua potrivită nevoilor tale. Confortul din timpul somnului este asigurat în mare parte de aceasta. Pe lângă calitatea și caracteristicile sale, trebuie îngrijită.

Câteva sfaturi:

➢ Aspiră periodic salteaua;
➢ Nu utiliza produse de curățare lichidă;
➢ Folosește o protecție de saltea impermeabilă;
➢ Lasă salteaua să respire atunci când schimbați lenjeria;
➢ Este bine ca saltelele să fie întoarse o dată la trei luni pentru a asigura uzura uniformă, inversând zona superioară (de cap) cu cea inferioară (de picioare);
➢ Dacă salteaua este rulată, așteaptă 24 de ore, iar apoi o poți folosi.

Dacă te întrebi unde găsești saltele de calitate, diferite modele, Previ este răspunsul.

Așadar, îți dorim să te bucuri cât mai mult de casa ta și de liniștea pe care ți-o oferă!

 

 

 

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Emil spune:

    Voi astia de la ziar…vedeti ca reclamele alea cu te-ar mai putea interesa sunt inselaciuni toate!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Înţelegerea cu procurorii l-a scăpat de puşcărie

Un tânăr din Uricani prins că a făcut trafic de droguri s-a înţeles cu procurorii DIICOT şi a scăpat de...

Adolescentă ameninţată cu cuţitul de iubit

O tânără de doar 16 ani le-a spus poliţiştilor că a fost ameninţată cu un cuţit de către concubinul său,...

Şoferi beţi şi fără permis prinşi de poliţişti

Patru şoferi au fost prinşi de poliţişti conducând în stare de ebrietate ori fără permis. Toţi s-au gândit că dacă...

Închide