Adrian Sârbu, boss-ul de la Mediafax Group, a fost reţinut de procurori

2 februarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

16th FORUM 2000 conference: Tuesday October 23rd, 2012Adrian Sârbu a fost reţinut, astăzi, luni seara, pentru 24 de ore de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), în dosarul de evaziune fiscală de la Mediafax Group.

În acest dosar, deschis anul trecut, acţionarul majoritar de la Mediafax Group este acuzat de spălare de bani, evaziune fiscală şi delapidare.

Fostul şef al trustului Media Pro, Adrian Sârbu, a fost săltat de procurori, astăzi, luni seara, şi dus cu mandat la Parchetul General. Procurorii îl audiază, cel mai probabil, în dosarul deschis anul trecut, pentru spălare de bani, evaziune fiscală şi delapidare, motivele audierii nefiind făcute publice până la această oră.

În acest dosar sunt cercetate penal mai multe persoane, trei fiind arestate preventiv, respectiv Roxana Grigoruţă şi Sorin Dinu, persoane cu funcţii de conducere în SC Mediafax Group SA, şi avocatul Dragoş Chiş, potrivit Agerpres.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Începe judecata în dosarul „Justiţiarului din Hunedoara”

Ieri, pe rolul Tribunalului Hunedoara, dosarul în care Vili Rupa (foto), autointitulat „Justiţiarul din Hunedoara”, este acuzat de omor deosebit...

A crescut numărul bolnavilor depistaţi cu cancer în judeţ

În judeţul Hunedoara, în 2014, numărul bolnavilor depistaţi cu cancer a crescut faţă de anii 2013 şi 2012.

Arestul la domiciliu al lui Moloţ & compania a fost prelungit cu o lună . Nu vor ieşi din casã toatã iarna

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ (foto), ar putea petrece a treia lună în arestul propriei locuinţe

Închide