Sport

Adrian Moţ: „Voi încerca să-mi fac treaba cât mai bine în noua muncă!”

După doar un an de la despărţirea de Autobergamo Deva, Adrian Moţ, fostul căpitan al alb-vişiniilor, a revenit la campioana României, unde va îndeplini un nou post, cel de director sportiv. Fostul jucător a afirmat că este pregătit pentru noua misiune şi va face totul pentru ca echipei să-i meargă bine.

„Prefer să fac un singur lucru, dar să îl fac bine!”
După un an în care a jucat şi a salvat-o de la retrogradare pe Muncitorul Reşiţa din postura de antrenor-jucător, Adrian Moţ a revenit la Autobergamo Deva. Fostul căpitan al echipei va îndeplini un rol administrativ, urmând să ocupe funcţia de director sportiv în cadrul grupării alb-vişinii, constituind un liant între jucători, antrenori şi preşedintele clubului, Dorin Popa. „Orice muncă e grea în felul ei. Voi încerca să-mi fac cât mai bine treaba în noua muncă, la fel cum am încercat şi din teren, dar şi de pe banca tehnică în ultimul an. În mod sigur nu voi mai juca. Nu vreau să fac două lucruri prost. Prefer să fac unul singur şi acela să îl fac bine”, a spus Adrian Moţ.

„Voi încerca să găsesc soluţii pentru condiţii de performanţă!”
Noul conducător al alb-vişiniilor a afirmat că nu a fost detaşat total de Autobergamo în ultimul sezon şi speră să ajute echipa din noul său rol. „Chiar dacă am fost la Reşiţa în ultimul sezon, nu am fost detaşat total de ce se întâmpla la Autobergamo. E foarte important că s-a reuşit câştigarea titlului şi că s-a păstrat nucleul de jucători din sezonul trecut. Eu voi fi lângă ei, voi încerca să ajut prin tot ce pot ca echipei să-i meargă bine. Voi încerca să găsesc toate soluţiile pentru a crea condiţii de performanţă”, a explicat noul director sportiv al devenilor.

Supercupa României se va juca la Lugoj
Reunirea echipei Autobergamo se va produce în 24 iulie iar primele teste le va susţine în 12 august, când va demara turneul amical „Cupa Cetăţii”. În 21 august, Autobergamo va susţine primul meci oficial al sezonului, Supercupa României, în care o va întâlni pe Informatica Timişoara. Partida se va juca în Sala Sporturilor „Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj, urmând să aibă şi un caracter caritabil, pentru Kassandra Rotariu, fetiţa fostului internaţional, Iosif Rotariu, care are mari probleme de sănătate. Totodată, Autobergamo s-ar mai putea întări în această perioadă cu unul sau doi jucători. „Suntem în discuţii cu un jucător spaniol de 20 de ani şi unul român de 24 de ani. Vom vedea dacă ne vom permite să realizăm aceste transferuri”, a spus Dorin Popa, preşedintele lui Autobergamo Deva. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura