Adrian David este noul director-președinte al Casei Judeţene de Sănătate Hunedoara

 

De luni, 4 ianuarie 2021, noul director-preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate este liberalul Adrian David (foto). Acesta a fost numit printr-o decizie a şefei Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Adela Cojan.

Adrian David vine în locul pe care l-a ocupat puţin timp Vetuţa Stănescu, care de pe această funcţie a plecat la Bucureşti, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, iar acum este deputat PNL.

Adrian David a fost administratorul public al municipiului Deva, iar după alegerile locale a fost consilier al primarului Devei, Florin Oancea. El este prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.

“Le mulțumesc pentru încredere colegilor și doamnei Presedinte a CNAS, Adela Cojan. Îmi propun să contribui cu tot ce pot la întărirea prestigiului instituției, la digitalizarea acesteia și la creşterea calității serviciilor, în general”, a declarat Adrian David pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. (Sorina Popa)

 

 

3 comentarii la „Adrian David este noul director-președinte al Casei Judeţene de Sănătate Hunedoara

 • 31 decembrie 2020 la 20:22
  Permalink

  Din lac in put. Ce naiba cauta excrocul asta in aceasta functie ? Sa fure. Un mincinos ordinar. Ca si militianul puscarias de taica-su.

 • 4 ianuarie 2021 la 4:47
  Permalink

  Poate îi învață pe angajatii casei sa se poarte politicos cu medicii.
  Si nu e puțin lucru…

 • 6 ianuarie 2021 la 11:16
  Permalink

  Acest excroc are profesie de inginer miner ce cauta la CJSHunedoara, pentru ce a fost recompensat pentru rezultatele dezastroase de la alegeri,si PNL este la fel ca si PSD.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare