Adrian David este noul director-președinte al Casei Judeţene de Sănătate Hunedoara

31 decembrie 2020 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash, Politica si administratie

 

De luni, 4 ianuarie 2021, noul director-preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate este liberalul Adrian David (foto). Acesta a fost numit printr-o decizie a şefei Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Adela Cojan.

Adrian David vine în locul pe care l-a ocupat puţin timp Vetuţa Stănescu, care de pe această funcţie a plecat la Bucureşti, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, iar acum este deputat PNL.

Adrian David a fost administratorul public al municipiului Deva, iar după alegerile locale a fost consilier al primarului Devei, Florin Oancea. El este prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.

“Le mulțumesc pentru încredere colegilor și doamnei Presedinte a CNAS, Adela Cojan. Îmi propun să contribui cu tot ce pot la întărirea prestigiului instituției, la digitalizarea acesteia și la creşterea calității serviciilor, în general”, a declarat Adrian David pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. (Sorina Popa)

 

 

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Horia spune:

  Din lac in put. Ce naiba cauta excrocul asta in aceasta functie ? Sa fure. Un mincinos ordinar. Ca si militianul puscarias de taica-su.

 2. Ioana spune:

  Poate îi învață pe angajatii casei sa se poarte politicos cu medicii.
  Si nu e puțin lucru…

 3. florin spune:

  Acest excroc are profesie de inginer miner ce cauta la CJSHunedoara, pentru ce a fost recompensat pentru rezultatele dezastroase de la alegeri,si PNL este la fel ca si PSD.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Iuliu Winkler: Europarlamentarii sunt hotărâți să examineze minuțios acordul de investiții UE-China

  În prezent, asistăm la o relație comercială și de investiții între UE și China profund dezechilibrată, a afirmat europarlamentarul...

Elev de la Liceul De Arte „Sigismund Toduță” Deva, premiat la două concursuri naționale

  La mijlocul acestei luni a avut loc prima ediție  a Concursului național de colinde şi cântece de Crăciun “Poveste...

Acuzații, cu iz de scandal ieftin, la Primăria municipiului Brad!

Sorina Popa   La Brad, lucrurile se pare că au luat-o razna în şedinţa Consiliului Local. Unul dintre consilierii locali...

Închide