Accident rutier grav la Lupeni, în prima zi a anului

2 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Eveniment

Un grav accident rutier s-a produs, prima zi a acestui an, pe DN 66 A, în municipiul Lupeni, cu un mort și un rănit ajuns la spital în stare foarte gravă.  Este vorba de un bărbat de 34 de ani, care şi-a pierdut viața după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de un stâlp de beton de la linia electrică joasă tensiune, aflat pe marginea şoselei, și de un pasager aflat în autoturism.

“În data de 01.02.2021, ora 09:12, Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată prin intermediul numărului 112 că, pe DN66 A, în Lupeni, a avut loc un accident de circulație soldat cu victime omenești. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Vulcan, în timp ce conducea un autoturism pe DN66 A, în direcția Lupeni – Vulcan, pe un carosabil umed, a pierdut controlul direcției de mers, a ieșit în afara părții carosabile unde s-a lovit de un stâlp de joasă tensiune aflat pe marginea căii ferate. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea unui pasager aflat în autoturism. Victima a fost transportată la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale“, se arată în comunicatul Poliției.

În urma accidentului, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. (M. Crivăț)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adrian David este noul director-președinte al Casei Judeţene de Sănătate Hunedoara

  De luni, 4 ianuarie 2021, noul director-preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate este liberalul Adrian David (foto)....

Iuliu Winkler: Europarlamentarii sunt hotărâți să examineze minuțios acordul de investiții UE-China

  În prezent, asistăm la o relație comercială și de investiții între UE și China profund dezechilibrată, a afirmat europarlamentarul...

Elev de la Liceul De Arte „Sigismund Toduță” Deva, premiat la două concursuri naționale

  La mijlocul acestei luni a avut loc prima ediție  a Concursului național de colinde şi cântece de Crăciun “Poveste...

Închide