Actualitate

Adolescenți acuzați de distrugeri pe dealul Cetății Deva

Minorii de 14 și 15 ani, din Deva, au coborât cu bicicletele dealul Cetății Deva și au fost reclamați că au distrus flora ce se regăsește pe deal, dar și scările de acces în zonă.
Polițiștii informează că este vorba de trei persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 45 de ani, care se pare că ar fi coborât dealul Cetății Deva, cu bicicletele, provocând astfel distrugeri. Cei trei s-au ales cu dosare penale pentru distrugere. În cazul minorilor vor răspunde părinții lor. (M.G.)

2 comentarii la „Adolescenți acuzați de distrugeri pe dealul Cetății Deva

  • Noroc ca a reclamat cineva, ca altfel, cu politia asta locala pe care o platim absolut degeaba, nu s-ar observa/rezolva nimic in Deva. Sunteti coltosi, ca ziaristi, cu cine aveti tupeu. De ce nu aveti tupeu sa va luati si de politia locala si sa vedeti ce fac adormitii astia, in afara de a se plimba in masini. Si apropo, de ce atatea masini la politia locala? Ce, au interventii si urmaresc delicventii prin centru in masini sau printre blocuri, serios??? Ne-am cam saturat de putorile astea care nu fac nimic. Nici macar de portari nu-s buni, dupa cum s-a vazut la tv, daramite de treburi reale de politie.

  • De ce nu le face dom primar un loc de joaca pentru cei cu biciclete si skateborduri asa cum este in Alba Iulia? Sunt destule locuri virane si neamenajate in Deva si ar putea sa faca asa ceva. Un imens loc de joaca, cu diverse obstacole si pante asa cum le=ar trebui celor care fac sport cu bicicletele si cu skatebordurile. Nici macar nu e greu !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura