Adolescenta hoaţă a comis-o din nou

O adolescentă din Lupeni are la activ sute de spargeri şi a băgat cu adevărat Valea în sperieţi. Pentru că este minoră, nu ajunge după gratii, iar acest lucru pare să o încurajeze să fure fără oprire.

Ultima ispravă a minorei a avut loc luni seara, la o farmacie din Lupeni. Adolescenta a intrat şi a cerut farmacistei să-i dea lapte praf. Angajata s-a dus în depozit să aducă produsul şi minora, într-o fracţiune de secundă, a acţionat. A furat 545 de lei din casa de marcat şi a ascuns banii în mâneca gecii, însă a fost văzută de un alt client şi împreună cu farmacista au reţinut-o până la sosirea poliţiştilor.
”Fata se afla sub măsura controlului judiciar, după ce a fost reţinută pentru 24 de ore de poliţiştii petroşăneni, ca urmare a comiterii, la data de 06.11.2018, a unei infracţiuni de furt calificat (la acea dată a sustras din locuinţa unui bărbat din municipiul Petroşani bijuterii din aur în valoare de 10.000 de lei, profitând de faptul că uşa de acces nu era asigurată)”, a precizat IPJ Hunedoara. Tânăra este cercetată acum şi pentru tentativă de furt. Recent a fost condamnată de Judecătoria Deva la o măsură educativă pentru că a intrat în vestiarul unei firme din capitala judeţului şi a jefuit angajatele. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.