Adolescentă de 16 ani, expertă în furturi

Maximilian Gânju

Deşi au 16 şi 18 ani, doi adolescenţi din Valea Jiului au devenit spaima afaceriştilor din cauza numeroaselor spargeri pe care le-au comis. S-au ales cu nenumărate dosare penale şi cum erau încolţiţi în Valea Jiului, s-au mutat cu spargerile la Deva.
Poliţiştii din Deva au reuşit să pună mâna pe cei doi, un tânăr de 18 ani şi prietena lui de 16 ani, aceştia fiind autorii unui furt comis în urmă cu câteva zile la o societate comercială. Hoţii au intrat într-un vestiar al societăţii şi au furat tot ce au găsit în genţile angajaţilor. „Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de către o femeie, din municipiul Deva, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a intrat în vestiarul de la locul său de muncă şi a sustras mai multe sume de bani din poşeta sa, precum şi din poşetele a două colege de serviciu. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat o minoră de 16 ani, din municipiul Lupeni, precum şi un tânăr de 18 ani, tot din municipiul Lupeni, bănuiţi de comiterea faptei”, precizează IPJ Hunedoara.
Cei doi tineri, Geanina-Larisa M. şi Isaac Pici, ambii din Lupeni, au fost arestaţi preventiv de magistraţii Judecătoriei Deva. Aceştia au atacat soluţia instanţei şi urmează ca soarta lor să fie decisă de Tribunalul Hunedoara. Adolescenţii au făcut ravagii în Valea Jiului şi s-au ales cu dosare penale pentru nenumărate furturi. Minora a comis prima spargere la vârsta de 12 ani alături de complicele ei şi au scăpat de fiecare dată de răspunderea penală.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.