Actualitate

Adolescentă ademenită și bătută în stradă

Minora în vârstă de 16 ani a fost ade­menită de agresoareîn fața locuinței și lovită repetat. Grav este că și-a încurajat și fratele, un minor de 12 ani, să o lovească pe adolescentă.
Agresoarea în vârstă de 19 ani era supărată că adolescenta ar fi bârfit-o, dar și pentru că iubitului i-ar fi plăcut de minoră. Fata de 16 ani a fost chemată de agresoare în fața porții locuinței sale. Aici a tras-o de păr, a lovit-o. A intervenit mama agresoarei, care le-a despărțit pe fete. Martorii arată că victima a fost lovită și de către fratele agresoarei, de 12 ani. Agresoarea a recu­nos­cut că a lovit-o pe adolescentă, în sen­sul că a tras-o pe aceasta de păr, agresiune care a degenerat în urma unui conflict verbal între cele două. A fost trimisă în ju­de­cată pentru comiterea infracțiunii de lo­vire și alte violențe, iar Judecătoria Brad i-a aplicat un avertisment.
Adolescenta, în pre­zent majoră, s-a constituit parte civilă în cauză, în cursul judecăţii, cu suma de 20.000 lei, cu titlu de daune morale, cerere respinsă de instanță. (M.Gânju).

One thought on “Adolescentă ademenită și bătută în stradă

  • Bine c-a intervenit mama agresoarei, ca-s destule nenorocite care merg doar pe principiul ca nu se baga sau copilul meu e important, in rest…mai rau ca animalele. Degradarea famiilor si lipsa totala a educatiei se vede la toate nivelurile

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura