Adolescentă acroşată pe trecerea de pietoni

Marţi dimineaţa, după ora 9:00, Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean Deva că la unitatea medicală s-a prezentat o minoră, în vârstă de 15 ani, care a declarat că, în jurul orei 08:00, a fost victima unui accident rutier.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în timp ce minora traversa Strada Piaţa Gării, din Deva, pe trecerea pentru pietoni semnalizată şi marcată corespunzător, a fost acroşată de un microbuz de transport persoane, care circula dinspre Autogara Deva. Şoferul a oprit şi a discutat puţin cu aceasta, după care şi-a continuat deplasarea fără să anunţe Poliţia.
În urma investigaţiilor, în scurt timp, poliţiştii au identificat conducătorul auto implicat în accidentul rutier, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Băiţa. Cum în urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a minorei, oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. (M.Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.