Actualitate

Adolescent arestat pentru evadare și furt

Minorul în vârstă de 16 ani, din Hunedoara, a furat un expresor de cafea dintr-un magazin și a fugit cu el, însă a fost prins la scurt timp de polițiști. În urma cer­cetărilor, anchetatorii au descoperit că ado­les­centul trebuie să fie în arest la domiciliu, astfel că-l anchetează și pentru evadare.
„Poliţiştii din Hunedoara au fost sesizaţi des­pre faptul că un tânăr a sustras din inte­riorul depozitului unei societăţi comerciale un aparat de cafea (în valoare de 3.500 de lei) și a fugit spre strada Carpați. Poliţiştii au plecat în căutarea persoanei bănuite de co­miterea furtului, iar pe strada Carpați au identificat un minor în vârstă de 16 ani, din Hunedoara, care, la vederea agenţilor de poliție a fugit, ulterior fiind prins şi imobi­li­zat. Minorul a recunoscut că a abandonat aparatul de cafea sustras la colțul unui bloc, bunul respectiv fiind găsit şi recuperat ulte­rior din acel loc, de către poliţişti”, infor­mează IPJ Hunedoara.
Tribunalul Hunedoara a dispus înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive, pe o pe­rioa­dă d­e 30 zile, față de adolescent. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura