Administratorul public, Costel Avram, şi-a lansat candidatura pentru Primăria Petroşani

Mircea Crivăţ

Administratorul public al judeţului, Costel Avram, candidatul PSD Hunedoara pentru postul de primar al municipiului Petroşani, respectând regulile impuse de pandemie, s-a lansat oficial în lupta pentru Primăria Petroşani, şi promite că la finalul campaniei va ieşi învingător din con­fruntare.
Evenimentul, derulat la sediul de campanie din Petroşani, a avut-o invitată pe fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, pe preşedintele PSD Hu­nedoara, Laurenţiu Nistor, cât şi pe fostul mi­nis­tru al Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero.
”Avem plăcerea noi, ca partid, să anunţăm oficial candidatura domnului Costel Avram. Dacă este să vorbesc despre Costel Avram, aş putea vorbi 24 de ore fără să mă opresc. Este omul care a fost im­plicat în politică de foarte mulţi ani, iar din punct de vedere administrativ are experienţă în a conduce administraţia publică. Petroşaniul a beneficiat de serviciile lui Costel Avram, dar nu numai Petro­şaniul, ci toată Valea Jiului. Implicarea sa în condu­cerea judeţului a fost de bun augur pentru noi, iar colaborarea dintre noi a fost bună. Venim astăzi în fata cetăţenilor din Petroşani să spunem că cea mai potrivită alegere este Costel Avram. Sunt con­vins că vom câştiga. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a fost mesajul de încurajare al deputatului Laurenţiu Nistor, preşedintelele PSD Hunedoara.
De cealaltă parte, Avram promite că are soluţia dezvoltării Petroşaniului. ”Sunt onorat să intru în echipa primarilor PSD din Valea Jiului, cei care au demonstrat că ştiu să gospodărească oraşele. (…) Din prima zi în calitate de primar al municipiului Petroşani, îmi voi investi toată energia şi toată priceperea ca să facem din Petroşani oraşul pe care ni-l dorim cu toţii. () De 13 ani, Tiberiu Iacob- Ridzi urmează aceeaşi schemă pierzătoare.
În campania electorală promite marea cu sarea, aşa cum face acum. (…) Când, astăzi, şase din 10 petroşăneni nu te mai vor, chiar a venit momentul să mergi pe alt drum. Vă promit că vom construi împreună un oraş curat, sigur şi prosper”, a spus Costel Avram, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Petroşani.

2 comentarii la „Administratorul public, Costel Avram, şi-a lansat candidatura pentru Primăria Petroşani

  • 30 iulie 2020 la 4:23
    Legătură permanentă

    asa cum a majorat pretul apei cand era la apaprod asa va majora taxele celor din petrosani!

  • 1 august 2020 la 12:27
    Legătură permanentă

    Costel Avram e un mincinos ordinar si un hot. Nu votati un excroc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.