Administratorul public al judeţului, Costel Avram, a fost externat din spital

10 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Administratorul public al judeţului, Costel Avram (foto), a fost externat ieri din Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie “Vic­tor Babeş” din Timişoara.
Avram a fost internat în urmă cu o săp­tămână în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva cu simptome de Covid, iar apoi transferat la Timişoara. Asta, din cauza afecţiunilor mul­tiple de care suferă administratorul public. El a fost însă externat ieri, după ce a terminat tratamentul şi starea sa este una bună. Medicii de la Timişoara au considerat că evo­lu­ţia sa este bună şi au decis că Avram poate fi lăsat acasă, unde va trebui să mai stea o săptămână, conform protocolului de pan­demie. Astfel, cel mai probabil, Costel Avram va reveni la lucru până la finalul acestui an.
„Perioada pe care o traversez este una din­tre cele mai provocatoare din viaţa mea, asta pentru că afecţiunile de care sufăr au făcut ca lupta mea cu coronavirusul să fie destul de intensă. Recuperarea mea continuă acasă, dar mă simt mai bine şi sper ca în curând să îmi reiau activitatea.
Le mulţumesc tuturor celor care m-au spri­jinit şi vă mărturisesc că mesajele voastre mi-au dat putere şi speranţă. De la medicii extraordinari, la familie, prieteni, colegi, oameni cu care am vorbit poate o dată în viaţa mea, toţi m-aţi încurajat. Mă înclin în faţa compasiunii voastre! Bunul Dumnezeu să vă dea sănătate şi linişte.
Celor care încă mai cred că acest virus nu există, le transmit că este cât se poate de real, iar lupta nu este deloc uşoară.
Aveţi grijă de voi, aveţi grijă de cei dragi. Vom depăşi această perioadă cu siguranţă, dar stă în puterea fiecăruia dintre noi să o fa­cem cu multă responsabilitate şi compa­siune. Bunul Dumnezeu să ne ajute!”, a trans­mis administratorul public al judeţului, Costel Avram.
Reamintim că, pe lângă administratorul pu­blic al judeţului, Costel Avram, şi pre­şedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a fost confirmat cu Covid săp­tămâna trecută.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La Vorţa, copiii sunt în centrul atenţiei

Magdalena Şerban Deşi comună mică şi cu un buget pe măsură, primăria din Vorţa se numără printre administraţiile locale ce...

Toteşti: continuă tradiţia lui Moş Crăciun

Magdalena Şerban La Toteşti, Moş Crăciun vine indiferent de vreme şi vremuri, primarul Tiberiu Pasconi dorindu-şi ca pandemia să nu...

Cârstea şi Ruse, în sferturile de finală ale turneului din Dubai

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea (foto) s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Dubai...

Închide