Adio, dar rãmân cu tine!

05 mircia-munteanNatalia Bumbac

Fostul edil Mircia Muntean (foto) va candida la alegerile locale din 5 iunie pentru Primăria Deva, dar şi primul pe lista de consilieri judeţeni din partea PSRO, partidul lui Mircea Geoană. Asta, deşi fostul primar declară că este în continuare membru PSD, deputat în Parlamentul României.
„Am hotărât să candidez pentru primărie şi primul pe listă la Consiliul Judeţean. În 2012, atunci când am candidat pentru CJ, am luat 83.000 de voturi, la care se pot adăuga cele 5.000 de voturi ale lui Mircea Muntean (n. r. un contracandidat cu acelaşi nume cu a fostului edil). Am avut o discuţie cu el la Păuliş, în urma căreia mi-a promis că nu va mai candida”, a afirmat deputatul Mircia Muntean, într-o conferinţă de presă organizată la sediul PSRO Hunedoara. Întrebat dacă va demisiona din PSD, Mircia Muntean a spus următoarele: „sunt membru PSD, dar nu am mai fost de şase luni la şedinţele partidului. Poate voi demisiona din PSD, înainte de a depune listele din partea PSRO. Sunt mai multe partide care nu-şi pun candidat, mai am şi susţinerea lor. Un lucru este cert, nu voi candida din partea PSD la Primăria Deva.” Pe lângă planurile privind alegerile locale, Mircia Muntean a adresat câteva critici voalate edilului Petru Mărginean, principalul său contracandidat la fotoliul Primăriei Deva. Acesta a arătat care sunt, din punctul său de vedere, lucrurile rele dar şi cele bune făcute de administraţia locală pe perioada celor patru ani.
Potrivit preşedintelui PSRO Hunedoara, Răzvan Mareş, la nivel de judeţ au fost înfiinţate 41 de organizaţii locale ale partidului, având în total aproape 600 de membri cu adeziunea semnată. Acesta a mai precizat că proiectul partidului prin care jumătate dintre candidaţii la locale să fie persoane care nu au făcut politică în trecut, va fi pus cu succes în practică.

2 comentarii la „Adio, dar rãmân cu tine!

 • 8 februarie 2016 la 0:28
  Legătură permanentă

  Mirciiiaaa esti istorieeee.
  Tu mai candidezi doar la , „sef de celula”.
  Vorba cantecului „cine-ar fi crezut ?!”.
  Tu si Molot , din nou impreuna, din nou colegi, la plimbarea „din curte”.
  Sa vedem, acum , care pe care. Da’ sa blatuiti si acolo, daca unu’e sef sa nu ia si patu’de jos.
  Succesuri.

 • 9 februarie 2016 la 1:30
  Legătură permanentă

  Ca sa nu mai existe confuzii pe buletinele de vot ii propun taranoiului care a pacalit devenii 4×4 ani sa-si treaca apelativul „Jenica” pe buletinul de vot…parca el conducea…Chiar asa am ajuns sa avem primar boschetar!? Ce-i drept nici cu primarul haos actual nu ne e rusine…a continuat pe aceeasi linie…marete realizari si gauri la buget…la multi ani fara suspendare!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.