Adina Vălean, acceptată pentru funcţia de comisar european din partea României

6 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Deşi o mare parte a presei locale s-a grăbit să îl dea pe Siegfried Mureşan (foto stânga) drept noul comisar european din partea României, iată că ieri, lucrurile au luat o turnură extrem de interesantă.

Preşedintele Iohannis, potrivit propriei declaraţii, s-a dus la guvern să discute cu premierul Orban despre propunerea României pentru funcţia de comisar european, şi, pe lângă Mureşan, a apărut şi Adina Vălean (foto dreapta), soţia lui Crin Antonescu, şi ea europarlamentar cu vechime în PE.
Ca atare, cele două propuneri au fost transmise preşedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen (foto centru), care i-a supus unui interviu pe cei doi candidaţi ai României. În urma interviurilor, preşedintele Comisiei Europene a acceptat-o pe Adina Vălean pentru a prelua funcţia de comisar european pentru Transporturi, hunedoreanul Siegfried Mureşan netrecând testul.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 7.11.2019

Cristian Balint, tânăr din Petroşani Pentru că, alături de alţi doi complici, este cercetat într-un dosar penal în care acuzaţiile...

Bulina albă, 7.11.2019

Costel Avram, administrator public al judeţului Pentru că a urmărit îndeaproape toate acţiunile constructorului drumului din Parâng, a conlucrat cu...

Gura lumii, 7.11.2019

Planuri mari pentru un directoraş ce a slujit ani de zile un fost conducător al judeţului. Omul vrea o funcţie...

Închide