Acţiunea ”Speed Marathon” a făcut ravagii pe şoselele hunedorene

4 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Poliţiştii rutieri din judeţ au oprit peste 100 de şoferi care goneau nebuneşte. Au dat tot atâtea amenzi pentru depăşirea limitei de viteză, iar acţiunea preventivă derulată la nivel european continuă.

Poliţiştii rutieri hunedoreni au acţionat cu toatele aparatele radar pe principalele artere rutiere unde s-a constatat un risc mare de accidente provocat de viteza excesivă. În urma acţiunii, oamenii legii au aplicat, doar miercuri, 108 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului de viteză legal stabilit. Totodată, 11 şoferi au rămas pietoni pentru următoarele trei luni, pentru că au depăşit viteza legală cu mai mult de 50 km/h. Fiecare a mai primit şi o amendă contravenţională de 1.305 lei.
”În primele trei luni ale acestui an, la nivelul judeţului Hunedoara, au avut loc opt accidente grave având ca şi cauză principală viteza, cu cinci mai puţin faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Ca urmare a acestor evenimente rutiere, a fost înregistrat un deces, faţă de patru în aceeaşi perioadă din 2018 şi 12 persoane au fost rănite grav (cu trei mai puţin, faţă de anul trecut)”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. De la începutul anului, poliţiştii rutieri hunedoreni au dat 2.425 de amenzi pentru depăşirea vitezei legale.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Suspectul jafului de la casa de schimb valutar, închis şi în Franţa

Bărbatul de 41 de ani, din Petroşani, care a jefuit o casă de schimb valutar din Bumbeşti-Jiu, abia scăpase de...

Adrian Ionescu, poliţistul cu un milion de glume, a plecat la cer

Nu exista situaţie pentru care să nu aibă o glumă, un banc. Felul său de a trata orice împrejurare cu...

Termen prelungit la eliberarea tichetelor gratuite pentru transportul public în Deva

Primăria Municipiului Deva prelungeşte cu două săptămâni perioada de distribuire a tichetelor gratuite de călătorie pentru transportul public local valabile...

Închide