Acţiune socială întreprinsă de angajaţi ai Apa Serv Valea Jiului

Mai mulţi salariaţi ai operatorului regional de apă şi canalizare din Valea Jiului, Apa Serv, în frunte cu directorul general Costel Avram şi echipa de conducere a Apa Serv Valea Jiului SA Petroşani, au fost prezenţi ieri la Centrul social „Sf. Varvara“ din Dărăneşti-Petroşani.
Scopul acestei acţiuni de voluntariat a fost acela de a aduce copiilor de la Grădiniţa Dărăneşti a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“ pachete cu dulciuri şi cadouri oferite din donaţii făcute de mai mulţi salariaţi ai societăţii, în cadrul unor iniţiative sociale care vizează implicarea acestora în viaţa comunităţii, activităţi derulate aici de mai mulţi ani.
„Continuând tradiţia implicării noastre în diverse activităţi sociale, împreună cu mai mulţi colegi de la Apa Serv, nu doar profesionişti în tot ceea ce fac, ci şi oameni cu suflet mare, am fost prezenţi astăzi la Grădiniţa de la Dărăneşti a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“ din Petroşani, un aşezământ educaţional aflat în centrul social administrat de fundaţia condusă de părintele Gabriel Bulf. Am avut aici bucuria de a sta de vorbă cu copii frumoşi şi talentaţi, care ne-au încântat cu cântece şi poezii şi pe care, la rândul nostru, i-am răsplătit cu pachete de dulciuri oferite cu drag, din inimă. De fiecare dată când derulăm astfel de activităţi, şi eu, dar sunt convins că şi colegii mei, ne umplem inima cu bucuria de a putea face un bine celor care au nevoie de acesta. De aceea, vom continua să avem astfel de activităţi şi în acest an şi le mulţumesc colegilor de la Apa Serv care subscriu şi participă la acţiunile noastre sociale şi voluntare“, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului. (Biroul de Presă al Apa Serv Valea Jiului)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.