Acoperişul unei vile, distrus de flăcări

2 decembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

03 incendiu Maximilian Gânju

Proprietarul unei vile situate în zona centrală a municipiului Petroşani şi-a văzut agoniseala ameninţată de un incendiu violent care a izbucnit la acoperişul construcţiei.

Omul a chemat în ajutor pompierii, iar militarii din cadrul Detaşamentului Petroşani au reuşit să stingă flăcările înainte ca întreaga construcţie cu trei etaje să fie mistuită. Incendiul a pornit de la o centrală pe lemne amplasată într-o construcţie lipită de vilă. Practic, proprietarul şi-a izolat vila cu polistiren până lângă coşul de fum al centralei, iar acesta s-a aprins din cauza temperaturii ridicate a hornului.
„Am fost anunţaţi prin Serviciul de Urgenţă 112 de un incendiu la o casă situată în apropierea Liceului Industrial din Petroşani. La locul intervenţiei ne-am deplasat cu două autospeciale de stingere, ulterior a mai venit o maşină în sprijin. Din câte se pare, focul ar fi pornit la hornul centralei pe lemne, din cauza distanţei necorespunzătoare a polistirenului expandat faţă de acesta, însă urmează să cercetăm pentru a stabili cauza reală”, a declarat slt. Ionuţ Grecu din cadrul Detaşamentului de Pompieri Petroşani. Acoperişul vilei a fost afectat de foc pe o suprafaţă mare, iar pagubele sunt însemnate.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doi tineri, condamnaţi pentru omor, aşteaptă revizuirea dosarului

Ieri, Tribunalul Hunedoara a admis conexarea într-un singur dosar a două cereri de revizuire din partea a doi tineri hunedoreni,...

Şi fără sex, şi bătut, şi cu banii luaţi!

Sâmbătă, un cioban în vârstă de 35 de ani din judeţul Constanţa, a fost furat de o tânără, care l-a...

CNS Cetate e campioană de toamnă

Lideră de toamnă a Ligii a IV-a Hunedoara la fotbal este Cetate Deva, care după cum era de aşteptat, a...

Închide