Accidente rutiere din cauza poleiului, dar şi a… băuturii

14 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Mai mulţi şoferi au călcat acceleraţia mai tare decât ar fi trebuit şi au sfârşit în afara dru­mului. ”Pe raza localităţilor Cristur si Sân­tuhalm, din cauza neadaptării vitezei la con­diţiile de drum, au avut loc trei evenimente rutiere soldate doar cu pagube materiale. Conducătorii auto implicaţi au fost sanc­ţio­naţi contravenţional pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.
În una dintre cele trei situaţii, un con­du­cător auto a avariat chiar zona semaforului din intersecţia DN7 – DJ687 (Sântuhalm), semafor care momentan nu funcţionează”, a precizat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara. Dat fiind faptul că şemaforul electric a fost avariat, circulaţia rutieră a fost dirijată de poliţişti.
Un alt accident s-a înregistrat pe drumul co­munal din satul Crişan. ”Poliţiştii au fost se­sizaţi telefonic că pe drumul comunal DC 8, în satul Crişan, un stâlp de electricitate este înclinat spre şosea, drumul fiind parţial blocat, ca urmare a lovirii stâlpului de către un autovehicul. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a stabilit că autor al evenimentului rutier, soldat doar cu pagube materiale, este un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Ribiţa”, a informat IPJ Hune­doara. Şoferul care a produs accidentul a scăpat nevătămat, dar va răspunde penal. Poliţiştii au constatat că băuse înainte de a urca la volan, aceasta fiind şi una dintre cauzele producerii evenimentului rutier.
Un alt accident rutier l-a avut protagonist pe un tânăr de 18 ani. Deşi are permis de doar câteva luni, acesta s-a aventurat pe drumul alunecos şi a lovit cu autoturismul o bornă kilometrică pe raza localităţii Gelmar. Tânărul din Orăştie a fost rănit uşor în urma impactului. El este cercetat acum pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Băgată în spital de concubin

O tânără de 22 de ani a ajuns la Spitalul Orăşenesc Haţeg după ce a fost băută cu cruzime de...

Greşeala care l-a înfundat pe un spărgător de locuinţe

Un hoţ recidivist, profilat pe furturi din lo­cuinţe, a golit o locuinţă de mai multe bunuri ce puteau fi vândute...

Băiţa: de luni, se pot plăti impozitele şi taxele locale

Magdalena Şerban Comunitatea din Băiţa are undă verde la plata impozitelor pe anul 2021 începând de luni, 18 ianuarie. Bonificaţia...

Închide