Accidente în lanţ pe DN7

03 accident1

Nicoleta Popa

Două accidente s-au produs ieri pe DN7, între Simeria şi Orăştie, la un interval de 20 de minute.
Din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare de mers, mai ales în condiţii de ceaţă, conducătorul unei autoutilitare a lovit maşina care circula regulamentar în faţa sa, după care a lovit şi un autocar, care se deplasa spre Timişoara. Autocarul transporta echipa de baschet feminin Galactica, din Braşov. În urma impactului, cinci sportive au ajuns la Spitalul din Deva, două dintre ele rămânând internate, pentru investigaţii suplimentare. Şoferul autoutilitarei, de 42 de ani, din comuna Macea, judeţul Arad s-a ales cu dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

O a doua tamponare
La nici 20 de minute de la acest accident, la mai puţin de 500 de metri de locul primului impact, şoferul unui autoturism Daewoo Matiz nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţa sa, a intrat în ea, iar aceasta, la rândul ei, a lovit un alt autoturism. În accident au fost implicate patru maşini, care staţionau, ca urmare a primului eveniment rutier, printre care şi un microbuz plin cu angajaţi ai Penitenciarului Bârcea Mare. Nici unul dintre ei nu a fost rănit, şi în acest caz, poliţiştii au întocmit pe numele conducătorului neatent dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Ca urmare a producerii celor două accidente, traficul pe DN 7 s-a desfăşurat cu dificultate ieri dimineaţă, până când maşinile implicate au fost ridicate de pe carosabil.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.