Accidente din cauza vitezei şi a alcoolului

03 masina rasturnataÎn ultimele două zile, trei şoferi au ajuns pe mâna oamenilor legii, după ce au fost autorii unor accidente. Acum, toţi au dosar penal.
O şoferiţă vitezomană
Ieri, în timp ce conducea pe DN 7, dinspre Arad spre Deva, în afara localităţii Săcămaş, o femeie de 36 de ani, din comuna Ilia, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul maşinii. Astfel, aceasta a ieşit de pe stradă şi a lovit un copac. Din fericire, şoferiţa s-a ales cu câteva răni uşoare, însă a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Deva, pentru a i se acorda îngrijiri medicale. În cazul acesteia, motivul întocmirii dosarului penal a fost săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
A fost prea beat
Unui devean, în vârstă de 68 de ani, nu i-a păsat că a dat pe gât prea mult alcool, aşa că s-a urcat la volan şi dus a fost. În timp ce conducea pe DN7, dinspre Orăştie către Deva, bărbatului i s-a întunecat vederea şi în loc să îşi păstreze banda de mers, acesta a intrat pe contrasens şi a tamponat maşina condusă regulamentar de un alt bărbat, de 37 de ani, din comuna Şoimuş. Surpriza a venit când aparatul etilotest a arătat că şoferul din Deva avea o valoare alcoolică de 1,26 mg/l, în aerul expirat. În urma accidentului au rezultat numai pagube materiale, şi din cauză că îmbibaţia alcoolică a fost mai mare de 0,80 mg/l, alcool pur în sânge, deveanul are acum dosar penal.
A rupt stâlpul
Un şofer de 75 de ani, din municipiul Hunedoara, a intrat cu maşina direct într-un stâlp de iluminat public şi l-a rupt. Totul a avut loc pe drumul care duce  dinspre Hunedoara spre Groşi, în cartierul Zlaşti. Bărbatul nu a adaptat condiţiile de drum într-o curbă la dreapta şi a lovit stâlpul de pe marginea străzii. Din cauză că acesta s-a rupt şi a căzut pe asfalt, circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers aproximativ 20 de minute. Totodată, în urma impactului maşinii cu stâlpul, soţia şoferului, o femeie în vârstă de 73 de ani, aflată în maşină, a fost rănită grav. (L. Goangă)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare