Accident sau sinucidere?

Tânărul din Deva, dispărut înainte de Anul Nou, a fost găsit mort

Adriana Năstase

Tragedie într-o familie din Deva! Tânărul de 18 ani, Radu Ionescu, care a fost dat dispărut la finele anului trecut, a fost găsit ieri mort în zona Liceului de Muzică din municipiu.
Toate speranţele familiei sale de a-l găsi viu şi nevătămăt s-au spulberat odată cu vestea că ado­lescentul a fost găsit fără suflare. Încă nu se ştie ce s-a întâmplat. Unii spun că tânărul s-ar fi arun­cat de pe clădirea neterminată din curtea Liceului de Muzică din Deva, alţii că ar fi căzut de acolo. Cert este că Radu Ionescu este mort.
„În data de 06.01.2021, ora 12:46, Poliţia municipiului Deva, a fost sesizată prin SNUAU 112, că, pe la baza unui imobil situat pe strada Ciprian Porumbescu, din municipiul Deva, se află cadavrul unei persoane de sex masculin. Poliţiştii ajunsi la faţa locului, au stabilit identitatea pesoa­nei decedate, ca fiind tânărul de 18 ani, dispărut în data de 31.12.2020. Cadavrul a fost ridicat si transportat la Seviciul de Medicină Legală în ve­derea stabilirii cu exactitate a cauzelor morţii”, a anunţat ieri, Carla Strujan, purtător de cuvânt la IPJ Hunedoara.
Dispariţia tânărului de 18 ani a fost sesizată Poliţiei de mama acestuia, în după-amiaza zilei de 2 ianuarie 2021. Iar poliţia a transmis acest fapt în buletinul de presă din următoarea zi, dând sem­nalmentele şi fotografia celui dispărut, infor­maţia fiind preluată şi publicată de presa locală. De asemenea, părinţii tânărului au postat pe pa­ginile de socializare mesaje în care solicitau spri­ji­nul populaţiei pentru găsirea acestuia. Astfel, tatăl său, Florin Ionescu, a posta următorul mesaj: „Fiul meu, Radu Ionescu a dispărut de acasă pe data de 31.12.2020, la ora 17 din zona Gojdiu, vizazi de şcoala Andrei Şaguna din Deva. La momentul dispariţiei purta o geaca albastra, blugi negri. Este tuns chel, ochi albaştrii verzui, înălţimea de 1,68 si 55 kg. Dacă deţineţi informaţii despre el, vă rog anuntaţi poliţia sau sunaţi-mă la numărul de telefon…”, a fost mesajul tatălui acestuia.
Ieri, însă, totul s-a năruit pentru părinţii celui dis­pă­rut, când au aflat că fiul lor a fost găsit mort la baza clădirii din curtea liceului de muzică. Pe reţea­ua de socializare, ieri, au curs mesajele de condoleanţe.

One thought on “Accident sau sinucidere?

  • 6 ianuarie 2021 la 21:14
    Permalink

    Dumnezeu să îi dea odihna veșnică!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare