Accident provocat de un tânăr care nu avea permis de conducere

16 noiembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

În data de 15 noiembrie, în jurul orei 07:05, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Orăștie că la spital s-au prezentat pentru îngrijiri medicale două persoane, mamă și fiică, victime ale unui accident rutier .

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că în data respectivă, în jurul orei 02:00, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Orăștie, a condus un autoturism pe DJ705A, din direcția Sibișel –Orăștie, iar la un moment dat, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului și a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un stâlp de electricitate. După producerea evenimentului rutier, tânărul  a părăsit locul accidentului fără a încuviințarea polițiştilor.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a celor două pasagere aflate în autoturism, ambele din Orăştie, în vârstă de 28 de ani şi, respectiv de 8 ani., mamă și fiică. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere. (M. Crivăț)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Lemne mai multe decât în acte

În data de 15 noiembrie, poliţiştii din Ilia au efectuat o acţiune în cadrul căreia au depistat în trafic, pe...

Septuagenară lăsată fără economii de false vânzătoare de produse promoționale

În data de 15 noiembrie, în jurul orei 12:05, Poliţia  municipiului Petroşani a fost sesizată de un petroşănean că persoane...

Trei minori, prinși de poliţişti cu bunurile furate dintr-un apartament

În noaptea de 14/15 noiembrie, în jurul orei 03:00, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Lupeni au surprins în flagrant, în...

Închide