Accident provocat de un tânăr care nu avea permis de conducere

În data de 15 noiembrie, în jurul orei 07:05, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Orăștie că la spital s-au prezentat pentru îngrijiri medicale două persoane, mamă și fiică, victime ale unui accident rutier .

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că în data respectivă, în jurul orei 02:00, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Orăștie, a condus un autoturism pe DJ705A, din direcția Sibișel –Orăștie, iar la un moment dat, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului și a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un stâlp de electricitate. După producerea evenimentului rutier, tânărul  a părăsit locul accidentului fără a încuviințarea polițiştilor.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a celor două pasagere aflate în autoturism, ambele din Orăştie, în vârstă de 28 de ani şi, respectiv de 8 ani., mamă și fiică. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere. (M. Crivăț)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.