Accident provocat de un tânăr care nu avea permis de conducere

16 noiembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

În data de 15 noiembrie, în jurul orei 07:05, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Orăștie că la spital s-au prezentat pentru îngrijiri medicale două persoane, mamă și fiică, victime ale unui accident rutier .

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că în data respectivă, în jurul orei 02:00, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Orăștie, a condus un autoturism pe DJ705A, din direcția Sibișel –Orăștie, iar la un moment dat, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului și a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un stâlp de electricitate. După producerea evenimentului rutier, tânărul  a părăsit locul accidentului fără a încuviințarea polițiştilor.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a celor două pasagere aflate în autoturism, ambele din Orăştie, în vârstă de 28 de ani şi, respectiv de 8 ani., mamă și fiică. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere. (M. Crivăț)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lemne mai multe decât în acte

În data de 15 noiembrie, poliţiştii din Ilia au efectuat o acţiune în cadrul căreia au depistat în trafic, pe...

Septuagenară lăsată fără economii de false vânzătoare de produse promoționale

În data de 15 noiembrie, în jurul orei 12:05, Poliţia  municipiului Petroşani a fost sesizată de un petroşănean că persoane...

Trei minori, prinși de poliţişti cu bunurile furate dintr-un apartament

În noaptea de 14/15 noiembrie, în jurul orei 03:00, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Lupeni au surprins în flagrant, în...

Închide